fredag 5 januari 2024

Väder och Vind Temperatur och Klimat

Hela veckan har varit sträng kyla så även idag, men det blir galet omslag from måndag då det blir plusgrader!
Trådlösa termometern i morse ungefär samma tidpunkt som bilden nedan.
Trådfasta termometern i morse. Hopplösa dagar när man inte kan åka och handla då bilen i det närmaste vägrar att starta.
Skärmdump före 12 idag. Rimfrost tycks ha tilltagit på fönstret till balkongdörren 
Badrumsmatta Ikea Emten som tydligen är från år 2020! Tvättade den för allra första gången idag, kan ha blivit köpt i februari 2020 för from mars 2020 kom ju pandemin eller vad som skulle komma att bli den. Då snurrade man runt med en åkskurmaskin i en butik.
Tillverkad i Indien enligt märkeslappen
Aldrig fel med lite lunch när man inte räknar med att få bilen att starta och 2 läskedrycker så blev det
Föga förvånande men man får vad man betalar för och hellre en lagom lunch (ändå mycket som mättande!) än vara hungrig och bara använda vad man har hemma!
Fick först den och det verkar okej när det åtminstone är 2 dagar kvar innan återgång till arbete på måndag men med
det meddelandet blir man fundersam ifall det kommer att rulla några bussar då?
hittade lite gamla bilder i externa hårddisken som kan passa lämpligt
15 Februari 2013 Umeå centrum togs denna bild minns aldrig vilket ärende man hade men något genom jobbet som fastighetsskötare. Samsung B2700.
30 December 2012 togs bilden  av kylskåpsmagneter med trevliga budskap på och den lilla nyckelpigan som något extra. Tänkvärt det som står på dem.
1 mars 2013 togs bilden några dåtida intressanta tidskrifter varav 2 prenumerationer och 1 lösnummer köp.
26 maj 2013 laddade man ner den bilden men redan 3 år tidigare upptäckte man att den sociala medieplattformen likt myspace var tidsfördriv och i grunden värdelöst avfall!
26 maj 2013 kneps den bilden. Hade något "konto" där för otalet år sedan men fann webbplatsen tillintet givande så sedan glömde man bort sidan och blev påmind när man råkade hamna på den. Numera ägs den av någon mupp och heter X och de rampljus kåta laddar upp. Can a biz tro.

Texten kan komma att eventuellt uppdateras ifall det nödvändigtvis tillkommer något tillägg.

Visst har man volymer (mängder) av bilder, musik, filmklipp, textdokument från bägge fd datorer man haft. Ändå finns det överflödigt med utrymme trots att man har installation för Linux Mint. Till och från besöker man externa hårddisken och till viss del återminns man mycket kanske det mesta som finns på den. När Google saboterar kommentarsdelen måste man göra såhär istället! 
Byggfläkten Anslut! Är bra, luktar illa men nu upptäckte man vad som är mest trolig orsak till detta. Blir antagligen att rengöra den. Man får se om rimfrost ger sig för med denna fungerar det inte.
Bra värme och praktiskt med steglös termostat. Man har inget att klaga på för den var fri att ta reda på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar