torsdag 25 januari 2024

Nya Tidningar 25 Januari 2024

Man kände att det kunde gå an trots allt fastän det blir att försöka spara slantar till kommande kärvare tider.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook

Hade sett senaste numret tidigare i veckan men då var det inte ekonomiskt läge att köpa den. Nu blev det av istället och man lyssnar för närvarande på CD skivan, vilken visar sig vara sämsta innehållet någonsin!. Kan bli att grovskumma den till helgen.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook

Sedvanligt scannar man även baksidan, dock inte alltid någon innehålls-förteckning absolut inte ikväll! Vad som blev det blev kvitton får bli senare kapitel alltså senare skede.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook

Upptäckte att senaste numret hade dykt upp, känns lite kluvet personligen när temat för numret är barn när man inte har några själv. Det kan ändå bli intressant läsning för naturligtvis har man för länge sedan accepterat att ens egen tid är över och att man lämnar platsen åt det man för 15 år kallade "framtiden" för det är ju det barnen är. Antar att det kan kallas mognad.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook

Böcker är oftast intressanta, är det special inriktning blir de per automatik dyrare. Många har man av intresse även om det är en hel del tunglästa och man har tappat om än temporärt en del av det energiska finns alltid intresset att läsa någon av dem. Nackdelen är att tiden sällan räcker till. Can a biz tro.

Kvitton kommer senare när man redigerat dem så som man ämnar att de ska se ut. Sedan gäller det att ha ork att läsa musik Magazine och tidskrifter man köpt tidigare tillika nu. Till helgen kan det bli att handla beroende på huruvida bilen startar. Det känns att man blir äldre.

Uppdatering (Stund senare)
Det är antagligen inte speciellt många som köper musik Magazine och tidskrifter numera när det ser ut som att de flesta nummer står kvar på hyllorna där man köper dem. De allra flesta prioriterar helt annat medan många står i värmen och väntar på Ultra bussar de ska åka med.
Härligt god pizza sitter alltid rätt även om man har livsmedel så tänkte man steget längre när man ska till dentist imorgon.
Klart det var värt att unna sig lite middag på kvällskvisten i undantagsfall när man relativt sällan köper färdigt.
Den åtgärden får dröja tills man har tid och det lär bli sommarens prioritering vad som var tvungen att hända 16 december 2023, katastrofalt olycksår! Nåja, förhoppningsvis kan man komma att lyckas även om det känts bittert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar