fredag 4 november 2016

Åker och kommer - mörkt!

Så är det. Man åker hemifrån och det är mörkt man åker från jobbet och det är mörkt. Många är de som står ute i stånden och många besökare är det nog men hur många "lättar" på plånkan förutom barnfamiljer? Sannolikt inte många om inte, till knallarnas fördel, trenden vänt. Man är nog en av de få som handlar på sommaren när det är marknad då. Man känner ingen saknad av att inte kunna vara med, snarare tvärtom.

2 kommentarer:

  1. Fruktansvärt trött och less man är pä ordinarie jobbet nu. Skönt med ett lämpligt "avbräck" genom helgjobbet. Det bästa av allt förutom summan är ledigheten direkt efter. Slantar har man så man klarar sig, ovanligt nog men det beror på helgjobbet.

    SvaraRadera
  2. Komiskt, nästan som vanligt. Såg några personal som packade om från hylla långsida till gavel. Inte bästa idén när de la plastpåseförpackningar ovanpå varandra och resultatet - många förpackningar gled ner på golvet. Där ser man vad man visste och som alltid gör de helt fel. De tycks aldrig förstå att överfyllda hyllor och jättelika höjder snarare skrämmer än inbjuder kunder! Dessutom rasar mycket ner på golvet och vilka kunder hämtar varorna därifrån? Ingen. Men man kör lugnt runt och gör vad man kan för att genomföra uppgiften.

    SvaraRadera