torsdag 10 november 2016

Bojkotta sociala medier!

Man har svårt för att inte säga omöjligt att förstå hur allvarligt gravt sjuk människor generellt är. Beklagar sig i diverse media hur de blivit illa behandlade på avfall som Facebook och Twitter och andra sociala medier. Det finns en nära och mycket enkel och snabb lösning på sådana problem: BOJKOTTA DE SOCIALA MEDIERNA genom att icke besöka dem, ladda varken upp bilder, filmklipp eller ens text, gör inga uppdateringar och gilla inget alls i diverse grupper som andra sammanhang! Man finns på twitter, Facebook och diverse strö sajter men engagemang är noll när man upptäckte att falskhetens boning är just på dessa sociala medier!

Google och Youtube, Twitter och Facebook, MySpace och Snapchat, Instagram ja, namn och regler och somliga får vara kvar andra blir utkastade. Själv bryr man sig noll om alla dessa sajter när de inte existerar i verkligheten bara via datorn, Android eller vilket man nu använder. Som den eremit man alltid varit från cirka 16 års ålder och ännu är man nöjd med livet som det är och har inga bekräftelse behov. Det är tillräckligt bekräftat att man förblir impopulär och det känns fantastiskt för då har man den utmärkta kontroll över livet i verkligheten och på denna stela, konstgjorda och i många fall absurda webb!

1 kommentar:

  1. Man närmar sig de 50 så några år har man levt som "eremit" och om man inte får hjärnblödning eller annat allvarligt händer lär man nog fortsätta. Vad spelar det för roll att vara "ansluten" till alla möjliga och omöjliga sociala medier när man ändå kan få veta viktig information om förändringar i närheten eller samhället? Mycket information har passerat ja miljarder ton A4 ark format i verbal form, som internet aldrig någonsin fått eller kommer att få ta del av, "lagra" som det inofficiellt kallas. Bra på sätt och vis, andra kan tycka synd på sätt och vis men sådan är verkligheten. Informationsteknik må vara fantastiskt i många hänseenden men den skapades försent och en hel del av världshistorien som inte funnits med i litteratur och allmänna läroverk kommer aldrig att finnas med i detta gigantiska "lagermagasin"! Kallat Internet.

    SvaraRadera