måndag 7 november 2016

Förblir märkligt

Att snöfall och kyla orsakar halka och elände är sedan urminnes tider välkänt. Märkligt är att det tycks ta de boende söderut "på sängen" i princip varje vinter, att vänta med däckskifte och gasa på som att det var sommar verkar vara deras metod. Redan nu har många fordon åkt av vägarna och samma visa varje år man undrade tidigare "lär de sig aldrig?" svaret är enkelt: Nej! Det finns inte i deras värld lika lite som i jänkarnas värld. Lördag och söndag körde man de cirka sju mil per dag det är till och från jobbet och visst kände man att det är blixthalka på vissa ställen men då gäller att anpassa hastighet och körsätt efter klimat och väglag! Hellre prova sig fram och ankomma än stå på och förlita sig på att däckens dubb är perfekt och att alla medtrafikanter håller sig undan och i sämsta fall omkomma.

2 kommentarer:

  1. Ett annat ämne: Errol Norstedt hade vid det här laget släppt 50 CD skivor, om han varit vid liv. Allt pga regeringar efter 2006 och kanske han hade tvingats skaka galler i omgångar pga den absurda diktatur som råder. Nej, störta regeringen och tysta 7 klövern som Sverige motståndare är enda utvägen för ett återinförande och återställande av den enda demokrati som funnits men det krävs långt mer och tyngre jobb än retorik. Beror på ifall Sverige vänner av lättja och arrogans är beredda att kämpa fysiskt för landets överlevnad? Om inte bör alla sy igen glappet och lägga sig ner att dö.

    SvaraRadera
  2. Härligt! Donald Trump vann. Alla som är träffade av luftvärnskanoner är de mållösa vilket de förblir livet ut! Ska bli intressant att se hur utfallet blir. Alla som reagerat det minsta negativt borde spärras in på dårhus på verklig livstid. Kapitel avslutat.

    SvaraRadera