tisdag 1 november 2016

Sjukt var vad sjukt förblir!

När sjuk någon är ser det oftast ut som den förblir sjuk. Kycklingar är fega men inga kräk sk mänskliga individer som är det är oftast födda kräk. Varför föddes de alls? En fråga som förblir obesvarad men det bästa hade varit om de dog inom kort så att andra, intelligenta människor, slapp ha med dessa hopplösa strutsar att göra alls! Meningslösa liv i sin egen lilla värld alltså idioter med CPCP kunde gott ha "knackats i mynningen" de ska vara döda och inga som helst "utmaningar" för de intelligenta människorna! Likadant med politiker, byråkrater och annan ohyra - utrota dem alla likt parasitangrepp! Ingen behöver några "utmaningar" när det finns tillräckligt av dem i verkligheten.

2 kommentarer:

  1. Oj, vilken trist dag från morgon till 14:30 då blev det hyfsat men... Allra första gången hela lokalen var tyst 16:45 sedan man började för cirka ett år och åtta månader sedan! Maskiner timer ställda andra maskiner avslagna. Nåja, denna vecka tycks gå liksom de övriga och snart är det arbetshelg igen. Till helgen och det bästa är slantarna som blir av dessa "extra" timmar! Helt utmärkt och underbart. Tack och lov! Är det inte något slitsamt utan något enkelt men samtidigt givande. Dessutom gör man inte alltför många knop övriga lediga helger så även nyårshelgen lutar åt arbetshelg och det känns fantastiskt. Även om man är sjuk ett par dagar under en månad gör det inte så enormt minus på kontot som förr. Bara snorungen och Betongskallen försvann från ordinarie jobbet vore det mesta frid och fröjd! Hoppas kan man alltid göra.

    SvaraRadera
  2. Satan vad det värkte i armen I gårkväll! Idag känns det bättre och inte vet man huruvida det har med liposinol att göra eller en kombination av det och tunga lyft. Halva veckan har gått och det mesta ser drägligt ut...än så länge.

    SvaraRadera