söndag 30 oktober 2016

Sommartiden Hej då

Så hade vi gått in i vintertid med skapliga steg. Men redan under september blev det något av en chock med -6 grader! Det tillhör ovanligheter eller om det var oktober minns inte så bra vet bara att det var någon av dessa månader. Märktes väl där solen ej belyste marken var det ännu frysta vattenpölar och ishinna. Får se ifall vintern kommer tidigt i år, hoppas den inte blir alltför sträng med kylan och snön. Snöstyrning är som bekant en uppgift man gärna betackar sig sedan åren i annan arbetsuppgift. Sedan åker man tråkigt nog buss och tidigare inlägg beskriver en resa med djupfryst buss lika kall invändigt som ute. Det var en av alla mardrömmar med busseländen. Nu är det dags att göra annat.

2 kommentarer:

  1. Då hade man dammsugit och svabbat av lägenhetens golv så nu klarar man sig ett tag. Anticimex (dusch) återstår och sen får man se vad som faller en in. Solen belyser och det blir mildare men när skugga uppstår är det lika svalt trots allt. Ja livet är som det är och människan med det.

    SvaraRadera
  2. Så fullständigt sjukligt hur värdelös en radiokanal kan vara! Pop&rock spelade reklamen "snart dags för fikarasten, vem fixar kaffet?" KLOCKAN 22:30 HUR penningkåt får man bli!?!? Och blandar 60 tals musik med 80 tals och ner till 70 talet i en skamlös blandning som inte ens en döv hade gjort! Nä den kanalen har begravt sig själv och lika bäst är det.

    SvaraRadera