lördag 29 oktober 2016

Hej hej hemskt mycket hej

Det blev däckskifte och det tog någon timme så man var klar före 12:00 idag. Fysiskt var man rätt "färdig" så det blev rast vila fram till cirka 14:00 därefter tankade man bilen och rullade iväg mot Sunt Liv. Efter en hel del letande fann man "butiken" och gjorde de kritiskt nödvändiga inhandlingarna. Tidigare när de  (två damer) höll till på lagom avstånd kunde man handla lite nu och då. Det var andra tider och det kändes bra. Nu råder begränsningar i form av längre avstånd och begränsad "rörlighet" och då får man ta de möjligheter som finns. Tre tvålar, en förpackning lakrits te, ett doftljus granatäpple och en flaska tranbärs dricka.  Jo, sedan man ådrog sig diabetes typ 2 gäller det att vara på sin vakt och värna om den enda kropp och knopp man har därför får det gärna kosta extra för det är i alla fall prisvärt alltsammans. Skönt att ha söndag att vila och rehabilitera sig på även om man haft fyra dagar föregående vecka så värker höger arm nästan konstant. Som tur är har man Linnex värmekräm och den gör susen.

3 kommentarer:

  1. Vad hände med anständighet? Vad hände med moral? Vad hände med respekt?

    Allt handlar om "kasino" hit och spel och spins och all skit som är avfall för alla! Alla tv kanaler är full av sopor och avfall- och det ska anständiga människor tvingas betala för? FY FAN!!! Vad värre är beklagar sig Parasiter på att skattebetalare betalar kalasen. då skulle man kunnat fråga: vem betalar ert uppehälle då!?!? Jo antagligen skattesystemet jävla snyltare!!!

    Även om hela invandringen är totalt fel har inte några som helst snyltare rätt att yttra sig för det ska vara skattebetalare priviligerat och inga Parasiter och snyltare men det är ju så att dessa svin är den tyngsta belastning i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Ja jävlar då var det äntligen rätt tid och korrekt är att alltid ställa tillbaka klockan en timme varje år så vi får många extra timmar till godo. Känns gött att nu ha det man behövde med tvålar tre stycken kanske skänka någon i julklapp till någon. Somliga har inte skiftat däck på bilen och det får ju sina konsekvenser vips när det bär av vägen för i ishalka står inga sommardäck emot utan allt blir som skor på en hockeyplan men i olämplig hastighet. Nåja, själv har man skiftat och det märktes igår när man körde om några fordon. Man får hoppas att däckens dubb klarar vinterväglaget. Klockan är 08:35 igår var den 09:35 det är skillnad även om endast en timme.

    SvaraRadera
  3. Tranbärsdricka 33kr billigare att beställa yogi te 11kr billigare vid beställning det enda som var dyrare att beställa var doftljus men med bränsle och motsvarande hunkan (100kr) i frakt så blir det nog billigare att beställa i slutänden. Tungt att återgå till "jobbet" igår men det funkade.

    SvaraRadera