onsdag 26 oktober 2016

Underbart är bäst!

Märklig rubrik? Kanske det men i förmiddags åkte man till stan och fixade tobaken och lite annat. Sedan åkte man direkt hemåt med avstickare för att handla livsmedel och en lämplig måltid som lunch. Man får se ifall man besöker hälsocentralen  (vilket jävla namn vårdcentralen ska det heta för det är det enda rätta!!!) och kolla upp orsaken till sjukskrivningen. Nu rör det sig om något man aldrig berört tidigare.

Uppdatering  (18:31)

Akka, Bataki, Ok, Dunfin, Kwik, Gorgo, Mårten kanske är namn som inte säger något förutom för de som sett filmen i två delar - Nils Holgerssons underbara resa från Skåne i söder till Lappland i norr. Jo, den hade man hört berättas när man var liten och var bara tvungen att se när de nu filmatiserat den. Trevligt att se Bo och Per de två luffarna spelade av Rheborg respektive Ulvesson vars förnamn liknar svampsorten utan Karl. Från år 2011 och speltid 2 timmar och 54 minuter. Bra att den var uppdelad annars hade det blivit bra drygt att se den. Nej, nu måste man vila armen som molar och värker nästan kroniskt och gör att man tappar nattsömn när man vaknar och det värker rent absurt. Inga bilder ännu  (om än någon) i denna postning.

1 kommentar:

  1. Bilder...blev det. Om än senare än vid publicering av postningen. Ja, tobak #1 förblir alltid Taboca white extra strong då den förblir favoriten framför alla andra sorter medan Epok lakrits det vita snuset hamnar långt ner när den dels är svindyr sedan känns det som att styrka avtagit då den inte alls är i likhet med första gången man provade den. Ibland livsmedel handlade man även Schweizernöt kakan som likt cappuccino mousse man köpte för något år sedan och avsmakade ikväll inte var något märkvärdigt bara en kaka i mängden. Måltiden igår? Blev en jätte rullkebab och en Trocadero sedan "firade" man friheten med lite annat gott och såg klart Nils Holgersson filmen. Till helgen blir det sannolikt däckbyte på bilen. Idag fick man veckotidningen där de återigen går ut med tiggeri så att de får ihop till nästa nivå av presstöd. Jo, det går alltid bra att vara duktig när man tigger prenumeranter om bidrag till det eller "gåva" som de oförskämt kallar det. De borde ju ha fått tillräcklig uppmärksamhet när de varit med dels på "bokmässan" och i SVT men antagligen är de inte riktigt betrodda så därför tigger de bidrag för att klara sig. Nåja, härifrån lämnas då inga bidrag då ekonomi inte tillåter det.

    SvaraRadera