söndag 16 oktober 2016

Skaplig och dryg

Då hade man sett DVD'n nedan och visst är Robert Gustafsson ännu bra. Trevligt samarbete med Björn med nästan samma efternamn och det mesta är okej bortsett från parlamentet som blir i drygaste laget helt enkelt för många av dessa och fokus på Robert. På tidigare produktioner har det varvats och varit en riktigt bra blandning medan här blev det för mycket parlamentet och Herman. Fanns bonus också men man kände att den ordinarie var i drygaste laget så man orkade se en av fem bonusar. En sju år gammal DVD men så gav man inte många slantar för den heller, under tjugan och det var väl rimligt. Ibland kan det ju vara schysst med rimliga prislappar än fullpris. Speciellt när man inte har någon egentlig lön utan slaversättning.

2 kommentarer:

  1. Skönt när mycket får en bra lösning. Cirka sju dagar kvar till ersättning men dessförinnan lär man få tag på fem T-shirts i lämpliga färger. Ska bli intressant att se kvalitet och hållbarhet vilket visar sig med tiden. Annars är det som det är och i övriga landet är det konstant mardröm och upp och ner dock aldrig lika eller ens i närheten av deras statsminister!

    SvaraRadera
  2. Trött så in i vassen hela vickun men det är klart man har ju vintertid nu så dra åt flanders Piss unionen! En har fått nock å töcke vanvitt!

    SvaraRadera