söndag 9 oktober 2016

Ren idioti! och annat

Hur kan man vara så idiot att ens försöka säga "ladda inte mobilen på natten låt den vila" och så vidare. Man ska ALLTID kunna ladda mobilen utan minsta risk för något alls!!! Själv har man alltid laddat dagtid, natt kväll eller morgon - utan problem!

Ett mobil batteri är avsett att vara laddat det är för satan tillverkat för att kunna laddas!!! Så "det är bättre att hålla sin glappa trut och låta folk tro att man är en idiot än låta den glappa och bevisa det".

Iphone  (idiotfån) är tillverkad att säljas och sedan brinna eller explodera! Allt som exploderar och/eller börjar brinna är tillverkade att göra så! Allt för profit och massförsäljning! Så är det.

2 kommentarer:

  1. De övriga tre bilderna föreställer tjugo liters akvariet. Ser skapligt rent ut och det duger säkert till vad det blir att använda det till. Snart gör man sista dagen på helgjobbet för månaden. Blir härligt att vara ledig i dagarna två. Hade först avsikt att åka och handla på sunt liv men kom ihåg att den håller för höga priser på varor och livsmedel med mera så man gör nog mer rätt i att glömma den och beställa direkt från källan. Dessutom är den inne i "healing, seanser" mm så de klarar sig nog. Bara kolloidalt silver en liter tingade 300 kronor där medan beställa kostar samma 238 kronor. Där en väsentlig skillnad på nästan 60 kronor!

    SvaraRadera
  2. Rent konkret och ärligt är helgjobbet oavsett bland det sämre. Rena anarkin i butiken där personal ställer korgar lite varstans, lämnar kartonger och skräp och packar upp fortare än någon hinner blinka! Ignorerar att man är där med en maskin!!! Kunder som kastar och slänger papperslappar, plockgodis mm. Varor ligger på golv under hyllor och total oreda råder. Har handlat 2 gånger där men aldrig mer!!! Gynnar inte oredan och att de själva gynnar rädda barnen nästa "röda korset" profit organisation!!! Nej, då handlar man hellre på hemmaplan och slipper se dårars påfund. Man genomgår plågan att köra där för en liten extra fittpenning och två fria dagar från avfall aka dårhuset. Det är allt.

    SvaraRadera