torsdag 6 oktober 2016

Otroligt lugnt...

Veckan är inte riktigt över än och arbetshelg väntar. Det har blivit mycket handlande vilket är mer än nödvändigt kan man tycka men ingalunda! Även om man har en del har man funnit vad som saknas. Kunde inte motstå fem DVD för nittionio kronor så man fann dessbättre fem som knappast behöver vara urusel. En av dem "The Blues Brothers" en trevlig klassiker. Ja, flera är klassiker. Sedan blev det vad man från början var ute efter. Morgnarna har varit kyliga och då har ett par mjukisbyxor passat utmärkt. I morse var det extra vackert som  synes.

Uppdatering (lördag 18:49)

Hade tyvärr aldrig tid att göra några som helst inköp tidigare därav fick man "offra" en av filmerna Farbrorn då ett syskonbarn fyllde år så man inte kom tomhänt för det känns aldrig hederligt.

2 kommentarer:

  1. Det blev fem och farbrorn är någon tecknad klassiker där de går väldigt komiskt, blues Brothers en klassiker med Dan Akroyd, John Belushi mfl, stig-helmer är en chansning, de ä kanon likaså och det kan bli intressant att se Nils Holgersson. För övrigt landade kvittot på 485 bagare men det är det ju värt.

    SvaraRadera
  2. Skär ballen av alla nyanlända så begår de Parasiterna inte många fler våldtäkter! Sätt tio kulor i vardera arm och ben på svinen som ämnar mörda sina fruar pga "heder" eller islamsk idioti jo alla islamister oavsett är högerextremister och islam betyder slakta icke islamister!

    Vänsterextremister och nazial demokrater är islam älskare Sverige Demokrater är däremot Sverige Demokrater.

    SvaraRadera