lördag 1 oktober 2016

Preparerad för kommande vecka!

Så hade man intagit och preparerat kroppen för kommande vecka. Kände av att det stod allt annat än bra till i muskler och leder under gångna veckan och det är tecken på avsaknad av nödvändiga kroppsegna ämnen och sånt via livsmedel. Glukosamin och organiskt svavel hjälper mycket samt magnesium, D vitamin som tillför kroppen viktiga näringsämnen och stärker immunförsvaret. Dessutom tar man Liposinol och det påverkar naturligtvis kroppen och orken. Det blir en hel del men vill man ha närvaro och slippa sjukfrånvaro och dess katastrofala konsekvenser får man försöka göra det bästa möjliga. Lönen är inte skyhög så alla kronor är diamant värda!

Någon gigantisk konsument av preparat är man absolut inte. Tar och tillför vid behov, när kroppen talar om att det är nödvändigt. Har även gjort i ordning en kanna kolloidalt silver som komplement till det andra. Det känns i kropp och knopp när det är på topp! Ja, där fick man ju in ett fyndigt rim också.

2 kommentarer:

  1. Man märker ibland kollegor de som lever högst onyttigt, äter dåligt, dricker äckliga läskedrycker och orkar mindre och mindre, är ofta sjuk och inbillar sig att allt löser sig med receptbelagda smärtstillande och läskedrycker. Skönt att kunna varva utan preparat och vid behov använda dem, det gör att kroppen inte blir immun mot dem och man behöver större kvantitet så att slutligen säger lever, njurar och andra organ ifrån men många fortsätter och då lägger de av en efter en och då är livet i princip slut. Tack och lov! Gäller det receptbelagda kemikalieprodukter och inte naturläkemedel. De som blint köper läkemedel och blint tror på läkare och sjuksköterskor mfl får fortsätta den vägen. Själv går man sin egen väg.

    SvaraRadera
  2. Har pratat varmt och rekommenderat hälsotillskott till synes döva och hjärnskadade tyvärr. Är man kritisk och ifrågasätter det bästa förtjänar man att permanent illa och sämre må. Somliga förtjänar sin bortgång när intelligens varit och är frågetecken likaså hellre tron på lögner, svek och eviga lögner som gynnar vårdpersonals karriärslyft. Dessa mindre bemedlade har tjänat bättre levnadsöde men är tom i bollen och dör av vaccinet mot förkylning eller liknande. Snyltare och parasiter som nästan varit bosatta på hälsocentralen och sjukhus får all vård de gamla egentligen skulle haft. Sedan finns de som en själv upptäckt en annan värld och de får oftast ett nytt liv.

    SvaraRadera