måndag 10 oktober 2016

Av fem är tre kvar!

Allt blir sämre. Såg igår Stig-Helmer men var tvungen att kasta filmen. Anledning? UTROTA ISLAM!!! För livet på jorden. Man skall ALDRIG ha med något som är förknippat med pedofil ideologi! Tyvärr var det två äckliga parasiter med som kunde ha uteslutits helt men när de felaktigt väljer att ha med avfall så måste man göra så. Alla människor med hjärna är motståndare mot en slakt och pedofil ideologi och det är islam!

Ask och bakvänd sticker kan användas till någon lämplig DVD-R skiva. De kunde skicka ABB och all annan ohyra till Syrien så vi blev av med snyltarna på samhällskroppen Dvs de våldsamma och tillika mordiska som upptar plats på rättspsyk och i fängelseceller. De kunde funka utmärkt som utrotare av IS och samtliga grenar av sjukdomen islam. Bästa lösningen.

2 kommentarer:

  1. Med den avfallsprodukten dog Lasse Åberg! Ja ekonomiskt strax under tjugan och det är världsligt. Så länge man kan utrota avfall gör man det!!!

    Ska bli intressant att se de ä toppen och Nils Holgersson och återse Blues Brothers den har man ju inte sett sen 80 talet och den är bra sedan blir det att köpa och beställa fler 70 och 80 tals filmer för det finns mängder man vill ha det är bara en ekonomisk fråga. Hoppas innerligt att de bästa lyckas sätta dit parasiten och parasiten blir avsatt från statsministerposten och helst deporterad til av Syrien och stenkrossad av...just det. Vore underbart!

    SvaraRadera
  2. Tidigare funderade man varför det finns så mycket individer med galna griller i sina kranier. Fann lösningar bl a att 40, 50, 60, 80, 90 & 00 tals generationer tänker bakvänt eller inte alls! se statsministern med bihang som färskt, utmärkt och abstrakt exempel på både och. Det förhåller sig så illa att den dryge mindre bemedlade snart sålt bort landet till vilka som helst för en rostig konservburk och fem sekunder i rampljuset! Andra länder nämner Sverige som första och enda skräckexempel när pajasar och avfall (alliansen) tillsammans med motståndare och Sverige slaktare får fritt spelrum att skapa det mest absurda landet i världshistorien!

    SvaraRadera