måndag 14 november 2016

Allt hittar de då på

Fick något oväntat med posten eller nord som det numera heter. Så elleverantör sedan 2001 har ordnat barnsäker el. De va som...arton.

2 kommentarer:

  1. Visst minns man 2001 och alla påsarna med tassettlökar (vet inte hur det stavas...) och sedan har det rullat på och lagom i efterskott fått brevledes att födelsedagen hade man gratis el. För några år sedan fick man någon mätsticka på sommaren för att kunna mäta UV strålning. Ja, de har gått från vatten till vind och även solkraft och nu gäller alla tre tydligen. Ja man upplever inga problem med el leverans så det blir nog att behålla dem som leverantör. Ryggen vill inte bli bra. Så man blev hemma idag och imorgon.

    SvaraRadera
  2. Mycket är märkligt. Varför ryggslutet börjat trilskas som om den gått av eller nåt. Man känner sig handikappad och vårdcentralen eller hälsocentralen som det numera heter är ju knappast nån idé att gå till när de är köpta av arbetsgivare. Det insåg man 2014 när man hade vad de kallade "ringa" om det som garanterat var värre men med alla dessa olika myndigheter och instanser som samarbetar blir offren de utsatta desto fler och då går man andra vägar. Somliga har det väl förspänt och har läkare som ser vad som är fel och står till offrets försvar, det är dock inte alla förunnat! Nackdelen är antagligen att man aldrig tidigare varit i behov av vården och därmed får man väl skylla sig själv. Det tråkiga är tyvärr att ekonomiska förlusten är alltför påtaglig och att problemen inte "passar in i systemet". Tragiskt nog vet man att andra sk "medmänniskor" missbrukat systemet så att de varit sjukskrivna i månader trots att de varit kärnfriska, andra har använt sjukskrivningen som "extra inkomst" och jobbat. Fått ut både lön o c h sjukersättning. Det suger fruktansvärt för andra som drabbas när systemet olyckligt minskar möjligheterna att bli återställd. Det är politiska svinpälsar som vid makten genomfört "reformer" till förmån för egen kapital vinning!

    SvaraRadera