lördag 12 november 2016

Somligt är så bra

Somligt är så bra att man måste spara det. Den personliga betydelsen står alltid högst i affektion. Besökte socialt media och fann lite bra grafiska objekt som förklarar vad som ibland kan vara svårt att framföra men som tur är finns det människor som på distans förstår hur man ibland känner. Förr när man var yngre fanns det mycket man uttryckte överens stämmande med tiden men man behöll det oftast för sig själv och tur var väl det! Nu kan man blicka tillbaka i backspegeln och se hur rätt man hade. Texter man skrev men inget mer av det det blev. Många av dem verkar ha varit framtida händelser skrämmande nog. Somliga handlar om händelser där och då. Tack och lov har man kvar det mesta och ibland är det rätt intressant att läsa gammal skåpmat.

2 kommentarer:

  1. Mycket kanadicker som passerat musikmässigt. Väl mycket har de så lite att göra där borta? Tur är ju att artister å band släppte skivorna när de gjorde. Mycket blir sämre när de försöker göra om en skiva i annan tappning än originalet, som duon Psyche som 1986 släppte "unveiling the secret" och typ 20 år senare gjort om låtarna med andra instrument och kallar den "unveiling the secret 2.0" som om det rörde sig om något jävla operativsystem i en dator!? Den floppade rejält och sen har man lämnat myspace.com för det var så möe dårar å idioter där. Man fann en del positivt också som Screaming For Emily och en hel del man fn inte minns namnen på men de finns på det enda sociala media man besöker med lagom mellanrum en gång per vecka eller var 14:e dag. Beror på lust och naturligtvis tid! Annars har man allt i musik på CD, LP, kassett och digitalt format. Just nu... Jäklas ryggen men man hoppas det löser sig. Trevlig lördag! Alla som vill.

    SvaraRadera
  2. Mmmmmmmmm...vad gott det är med godis! Så hade man fixat lysröret till neontetrornas och sniglarnas akvarium och handlat lite för övrigt. Ja, naturligtvis även ett nytt till den armatur vars lysrör började blinka i onsdags kväll. Nu gäller det att ryggen läker till måndag och en del annat. Tjingeling.

    SvaraRadera