måndag 7 november 2016

Förrådet påfyllt och en god bok

Då hade man varit ute och handlat lite apoteksvaror. Det enda tänkbara och en provförpackning Strepsils citron men den kändes aromen åt diskmedels hållet. Bra att veta. Återvände hem och en god bok låg i brevinkastet. Ja, den nedan. Är tveksam att man hört talas om den men den kan bli intressant att läsa. Tids nog blir det att beställa mer böcker så att man har variation och som den man är blir det bra att "förkovra" sig i rent allmänt "otillåten" och förbjuden litteratur sedan får övriga "omvärlden" anse, tycka och göra vad de vill - det struntar man i!

3 kommentarer:

  1. År 1888 eller 2016 gör ingen skillnad alls svenskfientligheten finns och gror likt avföringen ur truten på fd som nuvarande krasch ministrar! Nej hellre ett sverige anno 1930 och stabilitet generellt i hela landet än anarki och kaos år 2006-2016 som varit och är. Att gynna det okända är att låta utrota sig själv! Det måste få ett stopp så omedelbart som möjligt och införa straffmetoder som gör att varken den ena eller andra icke svensk ursprungsmedborgare ser landet som laglös frihet och återskapar sina sjuka länders klimat! Sverige har med hjälp av regering, 7 klöver och 87% mindre bemedlade blivit en världsskam!!! Det kommer att ta ett halvt sekel att delvis återställa landet i bruksskick.

    SvaraRadera
  2. Det vara som...Nya Tider som man beställde boken ifrån har, enligt "Fria Tider" avstått från presstöd. Vart hämtar de då det när de skrivit på A4 arket att de ska nå nästa nivå av presstöd? Är det självfinansierat presstöd? Därav behovet av "gåva" ekonomiskt och fler prenumeranter så är tidningen "självförsörjande", som migranterna från Rumänien då? Ja man struntar i vilket som och beställer bara litteratur man är intresserad av. Gäller nog att sno sig på innan det kan vara försent. Man får se vad man har råd till inom kort.

    SvaraRadera
  3. Det är helt generellt intressant att läsa gammal litteratur oavsett "politisk" inriktning. Trevligt att äga en mer sällsynt och unik bok än en som alla har och som alla läst och har sina "rescensioner" om. Antagligen kommer man att beställa mängder av trevlig litteratur så att man kan bilda sig en egen uppfattning för det är det enda nödvändiga i tider som dessa!

    SvaraRadera