torsdag 31 mars 2022

Snart Slut På Veckan!

Blir skönt att slippa träla i Slaveriet! Volymer mängder finns att uttrycka men till vem? Vekling till chef, studenter och hycklare till falskt fack och snyltare på arbetstid samt smitare! Kicka asen utför en ravin och lämna avfallet där.

Nåja, pejlade nyheter och kom på den briljanta idén om skifte på dosor.
Helt passande till smaken! Istället för svart blev det vit! Tröttnar på svarta dosor då föredrar man den vita!
Byron var helt okej när det begav sig har ingen aning om den och Taboca slutade att tillverkas framställas? Verkar så.

När regering består av vilsna tackor förvånas man inte om landet blir en jättelik parkeringsplats i samma ögonblick som deras förvirrade president får veta tackornas beslut och ett helt land utplånas liksom grannländers befolkning ryker även dom. Cannabis.

onsdag 30 mars 2022

Kulturhistorisk Produkt för Konsumtion

Kulturhistoriska produkter bra mycket trevligare än annat är snus. Portionssnus i det här läget, matjord har man konsumerat mängder av på 80 och 90 talet men cirka år 2000 övergick man till Portionssnus när matjord är för de som uppskattar det helt enkelt!
Efter åtskilliga olika sorter man provat som Taboca, Byron, Camel, Juliet Y Romeo, Lenny, Lundgrens mfl mfl fastnade man för Kapten vit. Upptäckte fler sorter eller smaker med tiden.
Går bra ihop med Vit och åtskilliga rullar har konsumerats under flera år.
Lakrits är helt okej med vit. Sedan har det rullat på och under några år blev det följande som köptes och/eller senare beställdes.
Vit, Enbär, Vit och Lakrits, månad för månad köptes 4 rullar. Ibland kunde undantag göras som prov.
Kan hända att man köpte någon enstaka dosa eller rulle men den sorten passade av 1 eller orsak inte alls den personliga smaken!
Något år (2019?) kom denna då som nyhet. Efter 1 hel rulle var man trött på den så det kan ha blivit 2 rullar totalt.
En sort som tydligen nog aldrig sålts i norr är Café, vet inte huruvida den var något alls eller ett snobb snus?


Melon smakar fräscht och friskt! Så är det med det. Cannabis

Mindre kollage av dosor man har men också hade. För 2,5 år sedan.
Taboca blå och rött blad är plåtdosa för vacker för att avyttra! Duger som prydnad och minne av ett perfekt Portionssnus som försvann! Blå med grönt blad var plastdosa likdom vit med grönt blad och rött med grönt löv, Byron har man till viss del kvar plåtdosa modell lyx! Epok var något vitt snus vilket inte 'slog' igenom och försvann. Kronan vit lika katastrof som hela Kronan sortimentet! Resten och åtskilliga andra ej på bild (Skruf, Offroad, XL och U name it) har oftast varit nöd dosor när man tyvärr blivit plötsligt utan efter jobbet men för lång väntetid på busshelveten och utan är man ytterst sällan!

Apropå busshelveten; varför munskydd som framförare till fordon när vansinnigt många resenärer släpps på? Skadan/ risken är att framförare ändå smittas av annat kanske med dödlig utgång. Hyckleri och trippelmoral modell katastrof! Regeringstackor kommer försätta landet i kaos, misär och ödeläggning! Övrigt äro lögn.


Så Hade Man Den!

Vaknade redan 03:25 pga vattenkastningsbehov. Kollade portkod den funkade. Kollade utanför dörren och där stod kartongen med innehåll!
Andra företag skickar kartong, andra avlånga nånting i wellpapp. Nåja, bara man är nöjd med innehåll. Det är man. Cannabis.

söndag 27 mars 2022

Vinter i Retur

Måste vara glädjande för de likt björn gått i ide och nyss vaknat insett att snöskojter säsongen passerat. De är säkert nöjda
Visst kan det vara vackert med snö och lycka för barn och föräldrar att göra snöänglar, promenera i pudersnö och ha det allmänt mysigt. Vi som sett baksidan med nederbörden kallar det för det vita helvetet, kyla slask och is, aj-oj-aj av allt skottande och styrande! Naturligtvis även lappmögel!
När man varken äger slunga eller traktor är dessa högar tungforcerat, drygt och ett helvete att styra bort! Annars blir vägar svåra ibland omöjliga att åka på med bil, buss, lastbil eller ens något fordon! Därav hade man hoppats att det vita helvetet kunde ha passerat likt solen som oftast lyser med frånvaro. Cannabis.

Kompletteringshandlat igen när man glömde 3 luncher till slaveriet. Upptäckte något som gjorde att man funderade hur det står till egentligen?
Hade knappast skett i schtan. Mixa charkuteri med vegoprodukter! Samvets, moral och huvudlöst! Men det får stå för den butiken...

lördag 26 mars 2022

Städa Måste Ske...Ibland

Skedde för cirka 2 timmar sedan. Först ut med
och älsklingar
samt
Därefter
I stort sett hela bostaden sedan
av garderobstak därefter Våttorkning av samtliga golvytor med svep som finish blev det
och damm, smuts, fett och bakterier avlägsnades (förhoppningsvis) sedan blev det promenad till livsmedelsbutik och kompletteringshandla. Passade på att gå in på annan butik och köpa en ask
och det är knappast billigt, men är man ute efter fnask...menar snask får man betala vad det kostar.
Kan ju vara värt det. Cannabis.

Till undertecknad: Glöm inte ställa fram klockan! Gäller även sölkorkarna till framförande av tungt fordon på Transdev! Dock inte övrigt löst folk.

Unkek I Yrets

Kan man sannerligen sej(@)!!! Men...när?
Olyckan man är går det åt flanders precis hela tiden! Märkligt att man tjänar ens ett korvöre så att inte allt går tillbaks till slaveriet...
Busselände ifrån skämtland passerade om möjligt 05:42 som denna dag 14 juni 2018. Ofta kunde den passera 05:50 eller senare! Sedan 2012 har man haft 0 förhoppning om att hinna komma i tid till slaveriet då liksom nu!
När såssiala medieplattformar som nu är totalt avfall som förfall! Blev man utan surf (ja varken tvättmedel eller på bräda!) och man fick vänta till trälpenning kom så att man kunde fylla på en gnut.
eller hur det nu var...
Så såg den ut och ser ut...nästan
Krantoppfilter 5 beställdes före midsommarhelgen 2018 och den har varit och är ovärderlig! Helt fantastisk trots att vredet i plast gått sönder så är den ett universal komplement! Kostade men smakar dessto mer!

Handlade igåf
när kyl och frys var tomt
Naturligtvis av orsak från slaveriet var man stressad, disträ, värk i rygg och fot samt dödstrött så man glömde sonika dessa tre luncher till veckan på slaveriet! Så typiskt och återstår ifall ärlighet finns från Ica butik.
Apropå produkten
Den är okej och lagom.
Sedan finns andra som dock inte butiker har
Har funnits men är mer sällsynt.
Har aldrig sett i butik!
Liksom denna ej heller sett i butik.
Lika lite som denna obefintliga pizzabit.

Det är aldrig lönt att fråga, ifrågasätta eller något alls! Butiker som dessa har bara motsättningar och gör folkskillnad. Cannabis.

fredag 25 mars 2022

Tobak När Det Är Viktigt!

Glömde precis bort att man beställde tobak i morse, kom på direkt efter förra pålägget.
Vit håller man sig med ännu. 2019 testade man extra stark men den blev inte långlivad endast någon enstaka rulle.
Den hade säregen arom och smak, blev åtskilliga rullar men likt mycket annat människor förändras, förändras även  smaker.
Provade två rullar men gav upp. Den var skaplig men även den föll. Mest sannolikt på att den blev för sliskig.
Den funkar som man vill. Gäller dock hemma! Till och från och på slaveriet gäller endast vit original.
Kan omöjligt hävda att man ens provat den, när lakrits räcker till är risken att fräta sår överhängande. Därför får andra konsumera den sorten likt man själv konsumerar mörkrost kaffe medans andra konsumerar mellanrost kaffe, ljusrost och koffeinfritt kaffe varför någon öht skulle göra det? Då duger det med brunfärgat vatten!
Den verkar intressant. Beställning man gjort för att köx vad det är och huruvida den sorten skulle kunna vara användbar när en rulle lakrits redan finns. En sort man inte fann möjlig var Café medan sorten mint endast skulle vara möjlig i förkylningens tecken eller som dilletant drullelefant sjåp. Cannabis.

Fredagskväll...ingen Stjärnsmäll

Precis. Bara en helt vanlig fredag när allt går åt flanders och
Som det alltid varit from mars 1978, är och tyvärr troligt förblir till den dagen man inte längre finns...
Tvingas åka rena fångtransporter i gränsfall sämre bussar än föregående leverantör! Söliga dryga kalvpiss till framförare gör helheten ohållbar. Tidsfördröjning må vara hänt på eftermiddagen och hemfärd.
Det enda man tycker om detta bolag. 1996-2012 var det bra, hyfsat och mindre bra år 2012-2019 var det totalkatastrof och led och vanliga bussar med sämsta däcken så snö, kyla och halka så ställde de till så man fick frysa -30° på en led buss och tvingades gå minst 2 km pga halka!.
Något man aldrig gör sig av med man vet aldrig när de behövs!
Vad man heller aldrig gör sig av med oavsett hur kärvt det än blir ekonomiskt när de helt saknar värde pga streamingtjänster och liknande. Ingen eller ett fåtal bryr sig om CD idag, förutom en själv! Cannabis.

Den som inbillar sig kompensation för förseningar kan fortsätta drömma! Helst hade man velat åka eget men det finns ingen klar som praktisk möjlighet till oavsett och något "Lyxfällan" objekt blir man inte frivilligt!.