lördag 12 mars 2022

Bal Ans En komplext för somliga...

Livets topp och dalgångar kan enkelt sammanfattas med tur kontra otur. Vad man vinner vid ett tillfälle förloras vid kommande 99. Framgår ibland på kvittot när man handlar någonstans. Har upptäckt fel och brister åtskilliga gånger där man ansett de tagit för mycket det har emellertid jämnat ut sig när de (butiker) delat ut oförutsedd "vinst" pga olika orsaker. Nedan följer lite exempel.
Här "vann" man 13 kronor! Inte illa.
Middag torsdagkväll helt i sin ordning tog bort 1 felaktighet ersatte med korrekt och det blev klassikern Pepperoni med tonfisk och paprika. Delikat och till belåtenhet!
Här var "vinst" 20-30 kronor! Det är bra när butiker förlorar en ringa del. Vad som är ringa del för butikskedja är katastrof för enskilda kunder! Så tänker inte kapitalister butiksanställda däremot REALISTER gör det med all rättvisa!
Behövde påfyllning i egna lagret så i samband med annat blev det påfyllning.

Naturligtvis blev det fel längd på lysrör till armatur till 105 liters, får bli retur nästa helg när slaveriet är över för vickun. Fiskar klarar sig med dagsljuset kanske till och med bättre! Vad näst viktigaste är blev ändå köpt. Cannabis.
Hellre nödlösningar än permanent mörker för de små fiskarna sedan återstår att se hur ofta man hinner upp i ottan och slå på den belysningen som måste göras manuellt! Det får duga nån vicku så får man köx hur det blir framöver.

Naturligtvis blev det komp.handling idag och 1 bytta Choice jordgubb sojaglass. Samt 1 del faktiskt erbjudanden vilket förefaller ytterst sällan när det oftast aldrig varit något av intresse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar