lördag 19 mars 2022

Tröttare och Tröttast

Efter en tidig morgon. Idag åkte man tillbaka till schtan för byte av lysrören av felaktig längd! Nämnde att man egentligen inte behöver dem och
istället fick man pengar i retur. Skönt att slippa dras med onödiga lysrör när det ser ut som både fiskar och växter trivs bäst i skenet av armaturens lysrör! Växter likt fiskar lever och frodas.
Därefter åkte man så kvickt som möjligt till hemorten där det blev handlat lite lagom mängd livsmedel innan promenad till hemmets lugna vrå utom kvällstid när träck och drägg vaknat och saboterar helger!
Tillräckligt för att låta bli medan imbecilla tvingas ta dos efter dos efter dos efter dos till livets ände. Ändå dör de! Boken är den primära orsaken att man blivit mer medveten än alla de sim icke läst den! Nej det finns inga lögner, skrupler, floskler eller hyckleri i den som det finns ohyra i landet! Ingen skolen inse faktum och slutligen är vi några kvar...
Tur att man har den som reserv när powerbank endast (oxh knappt det!) laddar mobiler. Funkar utmärkt till lurar och eventuella mobiler. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Taxk Hanna! Det löser en del ekonomiska situationer! Dock inte dom. Stå å peta nesan töckär jau e härligt!👃👌👍

    SvaraRadera