fredag 18 mars 2022

Sorteri Potpurri

För de med outtömliga konton, välfyllda konton och noll kännedom som kunskap är många av dessa "guldgruva" den nedan är bara en i raden av alla.
Skulle hellre uttrycka KOMMERS KONCEPT VINST! inget annat är det minsta sant! Likt de magiska "kristall stenar" som tidigare sålde i mängder. Tror ni på dem gör de underverk! Annars är det lättförtjänta summor av intet ont anandes naiva nötter. Många är de dessa nötter när man ser till helheten tyvärr.
Visserligen har man konsumerat mängder olika preparat vitaminer och mineraler även antibiotika som varit 👌 men åtskilliga av dessa kan mycket väl ha haft påverkan på det man 2020 drabbades av. Huruvida det är möjligt kan man inte själv bevisa eller påvisa endast på teoretiskt sätt anta.
Att investera i en sådsn koloss är rent förkastligt slöseri med kapital, resurser och saknar motstycke i en känd kvot.
inköp av måttanpassad funktion för någon hundradel av kostnaden hade varit ljusår intelligentare! Men de lär bli varse om misstaget tids nog.
Burken t.v var skaplig medan läsken till höger var förvånande god och läskande! Vilket man aldrig hade förväntat sig!

Känns som att man bryr sig mindre än katt träck gällande det mesta i jakten på annat jobb så flykten från snokare, vittjare, spioner, husvakter och lekis barn känns mer och mer nödvändig samt ytterst påtagligt irriterande för var dag som går! Cannabis.

1 kommentar:

  1. De tjänar flis butiker som dessa! Säkert gratis låga inköpspriser säljer hypersuper dyrt. Nåja, inte blev den installerad...än! Upptäckte närmare ställe att köpa läsken till höger - och vem sa att du var unik eller betydde någonting alls!

    SvaraRadera