fredag 25 mars 2022

Fredagskväll...ingen Stjärnsmäll

Precis. Bara en helt vanlig fredag när allt går åt flanders och
Som det alltid varit from mars 1978, är och tyvärr troligt förblir till den dagen man inte längre finns...
Tvingas åka rena fångtransporter i gränsfall sämre bussar än föregående leverantör! Söliga dryga kalvpiss till framförare gör helheten ohållbar. Tidsfördröjning må vara hänt på eftermiddagen och hemfärd.
Det enda man tycker om detta bolag. 1996-2012 var det bra, hyfsat och mindre bra år 2012-2019 var det totalkatastrof och led och vanliga bussar med sämsta däcken så snö, kyla och halka så ställde de till så man fick frysa -30° på en led buss och tvingades gå minst 2 km pga halka!.
Något man aldrig gör sig av med man vet aldrig när de behövs!
Vad man heller aldrig gör sig av med oavsett hur kärvt det än blir ekonomiskt när de helt saknar värde pga streamingtjänster och liknande. Ingen eller ett fåtal bryr sig om CD idag, förutom en själv! Cannabis.

Den som inbillar sig kompensation för förseningar kan fortsätta drömma! Helst hade man velat åka eget men det finns ingen klar som praktisk möjlighet till oavsett och något "Lyxfällan" objekt blir man inte frivilligt!.

1 kommentar:

  1. Komplettering för 1978 slapp vi vad som infördes 6 april 1980. Detta vansinne har klart utan andra aspekter, teorier eller misstankar saboterat åtskilliga tusentals människors fysiska och mentala balans direkt som indirekt! Man kommer absolut i n t e vidareutveckla förklaringar och klargöranden. De att icke förstå förblir de att aldrig förstå!

    SvaraRadera