fredag 11 mars 2022

Delikata Höjdpunkter!

Kände att man behövde något annat som omväxling till saltlakrits som den glass älskare man varit, är oxh förblir. Under levnadsåren har man konsumerat volymer av glass i alla de smaker som på denna planet funnits och finns. Som barn dök man på vilken sort som helst och fick då erfarenheter värda allt så att man vet i vuxen ålder vad att kunna avnjuta och vilka att absolut och definitivt obligatoriskt avfärda liksom utesluta.
glassen ovan är en man hade tveksamhet som kritiskt tänkande om när annan glass varit med besvikelse utan att för den skull man haft några fördomar emot. Antingen har den varit för mycket, för lite eller att man mått mindre bra av den alternativt magen reagerat emot.
Själva förpackningen är väldigt vacker, förförisk, lättsam och skönt formad!
Tog för givet att man skulle må fikon/ dadlar/illa och att den skulle vara likvärdig med de andra man provat.
MYCKET FÖRVÅNANDE! och aldrig hade man kunnat inbilla sig att den hade noll negativ effekt eller få ytterligare erfarenhet om obehagliga konsekvenser.

Denna sort blir att köps fler askar av när priset var och är fantastiskt prisvärt! 36 kronor för den mängden!!! Jämfört med många andra sorter vars motsvarande mängd tingar pris på 50 kronor och mer så blir det absolut fler askar av denna och som omväxling kan det bli saltlakrits och andra goda smaker. Sort man undviker är salty caramel liksom allt med det innehållet! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Pinnglass, bägare, mjukglass, strutar, lustigt innehåll, pinne i form av tuggummi, hallongele i mitten och tresmak både paket och lådor Big Pack, kakor och båtar har man samtliga förtärt även från förpackning man hällde ifrån till bunke eller skål och vispade för att sedan frysa in. Alla är i n t e provade men många både isglass som gräddglass. Proteinglass har varit riktigt god och nyttig! Antagligen lär det bli åtskilliga fler sorter.

    SvaraRadera