söndag 27 mars 2022

Vinter i Retur

Måste vara glädjande för de likt björn gått i ide och nyss vaknat insett att snöskojter säsongen passerat. De är säkert nöjda
Visst kan det vara vackert med snö och lycka för barn och föräldrar att göra snöänglar, promenera i pudersnö och ha det allmänt mysigt. Vi som sett baksidan med nederbörden kallar det för det vita helvetet, kyla slask och is, aj-oj-aj av allt skottande och styrande! Naturligtvis även lappmögel!
När man varken äger slunga eller traktor är dessa högar tungforcerat, drygt och ett helvete att styra bort! Annars blir vägar svåra ibland omöjliga att åka på med bil, buss, lastbil eller ens något fordon! Därav hade man hoppats att det vita helvetet kunde ha passerat likt solen som oftast lyser med frånvaro. Cannabis.

Kompletteringshandlat igen när man glömde 3 luncher till slaveriet. Upptäckte något som gjorde att man funderade hur det står till egentligen?
Hade knappast skett i schtan. Mixa charkuteri med vegoprodukter! Samvets, moral och huvudlöst! Men det får stå för den butiken...

2 kommentarer:

  1. Man kan aldrig skylla på utrymmesbrist för att malplacera charkprodukter tillsammans med vego och vegetariskt! Milt och enkelt uttryckt är det omdömeslöst liksom höjden av respektlöshet! Finns inga att kräva sker ej heller de förändringar som krävs! Båja, där handlar man sannolikt a l d r i g mer! Bojkottade butiken för 4 år sedan. Dags att totalbojkotta den.

    SvaraRadera
  2. Linje 55 17:12 ankom 17:19 (8 min sen!) skapligt väglag! Imbecillt osäker framförare framme vid avstigning 18:30!!! Dags att c över framförare och kompetens!

    SvaraRadera