onsdag 23 mars 2022

Quelicitum Jadda!

Igår kom meddelande om bromsok från Vparts. Kan hända att det funkar.
Hämtade ut samtidigt med andra paketet 📦 som innehöll bl a Weleda återgenererande handkräm med granatäpple.
Doften är okej, får köx hur det verkar men av prislappen att döma kan det nog ge något. Inte traditionell granatäpple doft utan något man känner igen kanske det är fikon? Eller Tea Tree kanske.

Nåja, funkar det så äre bra. Ceylon canelia.
Knepigt när text på tub och förpackning är nano liten och knappt läsbar. Så mycket uppfattar man att den återskapar som förnyar huden. Vem vet kanske kan ske underverk? En sak är 100% Säkert: att  användas enbart hemma, ALDRIG ta med någonstans!
Trevlig liten tygpåse tvättnötvålen var i. Tvättnötter är personligen ingen nyhet när man använt dem i 12 år! Till klädtvätt däremot var detta intressant nyhet att se vad som händer med händerna.
Vit mjölkliknande är tvålen och har bra egenskaper såsom läkande och vårdande samt en naturlig och ytterst behaglig diskret doft! Blir utmärkt.
Medföljde liten instruktionsfolder.
På engelska och innan man lossade svenska etiketten såg det ut likt nedan.
Den klisterlappen hamnade på annat underlag. Trevligt innehåll!
Fick den i postfacket...vad man nu ska med den till? Som fattig grovarbetare och tvingas betala ny skadecinperiod.
Frater Perdurabo lökskalning. 😂

1 kommentar:

  1. Inte mindre än 3 beställningar denna gång! Fick därför kreditupplysning från de som i första hand eller mellanhand står för "kalaset". Risken är minimal att det inte finns kapital som täcker även om man har en kärvare månad mars/april. Det får lov att gå helt enkelt.

    SvaraRadera