lördag 26 mars 2022

Unkek I Yrets

Kan man sannerligen sej(@)!!! Men...när?
Olyckan man är går det åt flanders precis hela tiden! Märkligt att man tjänar ens ett korvöre så att inte allt går tillbaks till slaveriet...
Busselände ifrån skämtland passerade om möjligt 05:42 som denna dag 14 juni 2018. Ofta kunde den passera 05:50 eller senare! Sedan 2012 har man haft 0 förhoppning om att hinna komma i tid till slaveriet då liksom nu!
När såssiala medieplattformar som nu är totalt avfall som förfall! Blev man utan surf (ja varken tvättmedel eller på bräda!) och man fick vänta till trälpenning kom så att man kunde fylla på en gnut.
eller hur det nu var...
Så såg den ut och ser ut...nästan
Krantoppfilter 5 beställdes före midsommarhelgen 2018 och den har varit och är ovärderlig! Helt fantastisk trots att vredet i plast gått sönder så är den ett universal komplement! Kostade men smakar dessto mer!

Handlade igåf
när kyl och frys var tomt
Naturligtvis av orsak från slaveriet var man stressad, disträ, värk i rygg och fot samt dödstrött så man glömde sonika dessa tre luncher till veckan på slaveriet! Så typiskt och återstår ifall ärlighet finns från Ica butik.
Apropå produkten
Den är okej och lagom.
Sedan finns andra som dock inte butiker har
Har funnits men är mer sällsynt.
Har aldrig sett i butik!
Liksom denna ej heller sett i butik.
Lika lite som denna obefintliga pizzabit.

Det är aldrig lönt att fråga, ifrågasätta eller något alls! Butiker som dessa har bara motsättningar och gör folkskillnad. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Det var då, 2018, man bestbeställde Krantoppfilter 5 och annorlunda tider ekonomiskt för de flesta trots mer än 1 beställning då kom ingen kreditupplysning från Klarna men ju fler miljoner i vinst så blir det snävare i möjligheterna och det beror mest troligt på alla som försöker blåsa dem och då dras alla beställare över en linje och dom blir tvungna att genomföra kreditupplysning. Enda gång man fann det märkligt som onödigt var när man fick det när man INTE gjort någon beställning alls!!!👿 Då kändee det som att de misstänkte ALLA kunder och kontroll vansinne genomsyrade företaget. Då upphörde man anlita dem!

    SvaraRadera