söndag 20 mars 2022

Lagret Sinar friskt vågat på en del Nytt

Upptäckte att Agavesirap tog slut dessutom behövs påfyllning av duschtvål så trots allt blev det sedvanlig beställning av
Supergod, dryg och utmärkt Agavesirap lämplig förpackning. Vad händer med tomma flaskan? Inte återvinning i alla fall.
Skön och dryg samt passar den personliga huden! Provat åtskilliga och sedan ett par år tillbaka gäller Nordic Birch. Av nyfikenhet gick man på rundvandring på hemsida och upptäckte lite personligen nyheter.
Den har man förtärt tidigare och vet att den är bra.
Alltid intressant med nya sorter så man slog till på den ovan. Kanske blir brunfärgat vatten? Som somliga andra sorter. Det återstår att finna.
Beställde tidigare fel så det blev pulver istället för frön. Vet att burkar fanns med skalade frön var god och utmärkt komplement till frukostflingor.
Kan bli intressant att se huruvida de lyckats eller ej...choklad är alltid gott utom kända tillverkare som finns i hyllorna i livsmedelsbutiker!
När hampatvål ser ut att vara slut eller man inte minns var man beställde den får det bli lämpligt eller passande alternativ.
Slutligen fann man något med granatäpple, en underbart väldoftande och naturligt fruktig arom. Allt är inte blandningsbart med granatäpple vilket man fick erfara med handdiskmedel där de blandat granatäpple och fikon och den stank avfall personligen! Mest troligt för mycket fikon essens och nano granatäpple essens. Även beställt reservdel till bilen för montering vid tidpunkt men det får bli när det blir. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Naturligtvis beatället man när lagret sinar! Livsmedelsbutiker i gyttjehålet man bor i har absolut ingen av produkterna på bilderna. Vette la fan öm änn suulä renjöra tonhövänna på 24 kanalaren...?

    SvaraRadera