torsdag 30 juni 2022

Så Var Man Där...Igen!

I afton tycks atmosfären i de kosmiska formerna extra spänningsledande.
Resorb med elektrolyt som man behöver för att hålla kroppen i shack vid extrem värme som tyvärr råder.
Mycket god med svalkande iskallt filtrerat vatten! Bästa möjliga ur personliga resurserna. Fläder Lime läskar gott och brister fylls ut. Helt i sin ordning.
Fann de goda juicerna varav 1 ej tidigare provad. Blir intressant att smaka vid tillfälle.
Njutbart innehåll för en för övrigt ytterst kräsen man! Trevliga flaskor med skönt innehåll för kropp och knopp.
Fann även denna personliga nyhet som var helt 👌 och den smakade mycket väl. Cannabis.

Ikväll kom bussen i tid så man fick komma sig hem i normal tid.

onsdag 29 juni 2022

Transdev Katastrof Bussar!!!👿

Det bästa detta bolag kunde göra var att lämna över avtal till pålitliga bolag istället! Vännäs buss och Sjöströms har hela bussar som går i ur och skur!
Till skillnad ifrån Transdev Tramsdef vars bussar havererar för minsta lilla, blir stillastående och resenärer tvingas ta nästkommande buss som kvickt blir fullsatt. Har man som resenär varit med om det? Jodå! För ett tag sedan!
Den bussen var inte mycket bevärt med och så skall aldrig något få hända!!! Cannabis.

Dag Försent Väder och Vind

Klibbigt, kladdigt, svettigt och man mår piss pga värme, tempo, jobb och kryddstark mat! Igår var det svettigt idag skulle regn rensa luften lite.
Man får väl avvakta vilket väder som väntar. För närvarande står bilen som prio 1. Så att man kanske tar sig någonstans under juli. Inte för att lusten är det minsta men kunde ha underlättat somliga bestyr. Cannabis.

tisdag 28 juni 2022

Ny Mobil Nytt Objekt

Hämtade på utlämningsstället, den nya mobiltelefonen. En i raden att utforska kommande helg och framåt när tid infinner sig trots veckor av långledighet.
Någon centimeter längre än LG K8, någon centimeter tjock men det bästa av allt 10050 mah batteri! Intressant med nya obeprövade modeller när många andra köper det de känner till. Det får stå för deras val!
Ser riktigt lovande ut och tids nog händer det nog att det är den huvudsakliga mobiltelefon man kommer att ha framöver ett par år. Cannabis.

Kortare inlägg enklare att läsa och studera än långrandiga som ändå inte tillför undertecknad eller eventuell fluktare av nyfikenhet.

måndag 27 juni 2022

Jag Bestämmer!!! Aldrig Idiot Appar!!!

Sopor var, är och förblir: Google playbutik,Youtube, Facebook, Instagram, allt med Google! Dessa saboterar datorer och Androider, allt digitalt med andra ord.

Hellre Sent...(den som väntar på...)

Den som väntar på något är ett av alla uråldriga ordspråk eller vad de kallas. Man hade i princip gett upp hoppet om att den försenade leveransen av CD:n med supergruppen Sweet med titeln Fanny Adams.
Det har varit värt väntan för varje dag och vecka. Plötsligt fanns den i brevlådan!
Idel super hits varav somliga man aldrig hört tidigare! 6 bonuslåtar är aldrig fel och singel baksidor som inte funnits på annat än vinyl och dessa har varit svår åtkomliga tidigare.
Så det var absolut värt väntan när man åtminstone på 70 talet aldrig såg detta album! De man såg var Desolation Boulevard (vilken finns i vinylformat!), Strung Up och den självklara Give Us A Wink samt Blockbusters en samling från 1989 vilken finns både i LP och CD format. Erkänner att man alltid varit fascinerad av detta band, främst skivorna vilka spelades tills de var i princip obrukbara! Cannabis.

söndag 26 juni 2022

Svettigt Varmt Värre Blir Kommande Vecka!

Hotel Vännäs och Frasses stängt och ej skyltat! Illa illa!!!👿
För ovanlighetens skull köpte man även 2 stycken vitamindrycker. Visst har man köpt någon liknande för åtskilliga år sedan när apelsin var enda sorten (den butiken hade!) och pant inte var aktuellt alls på dessa flaskor! Numera är de flesta med pant så att flaskor och burkar (för det mesta) är återvinningsbara.
Tyvärr finns inga verktyg på dumbphone därför blir bilder ursprungsstorlek!
Då blev det närmast intilliggande butik man handlade lite kompletteringar samt något som tydligen var nytt år 2014.
Bubbies - högklassig glass i fodral av rispasta. Passar ju utmärkt en dag som denna när plusgrader rusat upp till galna
+28°C. Nackdelen är att man jobbar sista veckan och tyvärr utlovas 27-28°C mest varje dag. Med förmaksflimmer och kronisk hjärtsvikt är det sämsta tänkbara utifrån alla perspektiv!

Man får försöka hålla till godo med livsmedel och drycker av olika slag. Cannabis
Garanterat go å grann
Intressant undrar hur den smakar?
Mmåste vara det närmaste vägen till paradiset! Saxflax.

Önskemål Det Förblir Tills De Uppfyllts!

Att äta nyttigt, hälsosamt utgör funktion för stunden, dagen, veckan, månaden.
Något man önskar är att butiker oavsett politiska situationer, temporära missförhållanden och inflation inte satsar fel utan gärna tillåter större förpackningar så att även familjer kan ta del av allt det goda som finns på marknaden.
Den har man säkert passerat men i ögonvrån sett. Tids nog blir någon förpackning inköpt.
Idag ser det ut som att marknaden för alternativ exploderat och svämmar över medan butiker verkar tro på chark och mejerimarknadens återkomst. Med upplysningar och information kommer förhoppningsvis många butiker tvingas "sadla om" likt många företag gjorde år 2020 och framåt. Efterfrågan är alltid prio!
Den förpackningen har man sällan eller aldrig sett! Hade varit bra att ha i kylskåpet som komplement till övrigt.
Kokos har ökat i popularitet jämfört med när man själv började handla produkterna. Rena explosionen och det är klart: läkemedel har stor bidragande orsak att chark och mejeriprodukter kan orsaka förstärkningar av oönskade effekter i kombination, då kan plant och växtbaserade livsmedel ge lindring istället vilket de allra flesta strävar efter. Irriterad tarm i kombination med livets olika svårigheter är för åtskilliga människor och djur en alldeles för stor ibland omöjlig utmaning vilken helst undanbedes. Cannabis.

lördag 25 juni 2022

Märkligt Samtidigt Förklarligt

Var och handlade och frysdisken stod tom med haveri stått cirka 2 veckor. Fick i alla fall tag på lite livsmedel för kommande arbetsvecka.
Ser lovande ut. Detta är halvsats för veckan kanske övre för helgen.
standarddryck nyttig och god!
Soygurt bättre för hälsan (antagligen) och
musli samt skalade hampafrön ger en bra start på dagen med energi och näring åtminstone för en som för hjärtat tvingas konsumera skadeciner!
Gott tillskott utan biverkningar!

Man mår bra av vegetariskt och veganskt. Får okulera om andra butiken har något lämpligt att tjackidacka i eftermiddag kväll. För närvarande är det + alldeles för många grader! Cannabis.

Uppdatering

Naturligtvis blev man tvungen att komplettera genom handling från andra butiken. Vilket blev följande livsmedel.
Plantbaserade bullar som burgare, pytt i panna och något personligen helt nytt
SÅ ÄR DET I ETT FORTSATT LIV.
Krispiga klimpar när de tyvärr inte hade de utsökta plantbaserade burgarna.
Blir intressant att tillaga dessa till lunch eller middag. Naturligtvis kämpar man i motvind gällande livsmedel mot butikers frekventa slöhet att inte kunna ta hem mycket mer än det lilla som finns tillgängligt men men. (fortsättning följer)

fredag 24 juni 2022

Jobbat på Midsommarafton!

Vilken eländig dag! Bussar med idiot tidtabeller!!! Nåja, tack vare pålitlig  medarbetare tog man sig dit. Körde igång maskinerna med material. Fastän man vet att allt är förlust när allt kommer omkring för borta för 35 år sedan är de gamla goda tiderna när livet var spännande, givande och intressant!
Vid lämplig tidpunkt blev det liten åktur till Media Markt där man efter lite trevande letande fann ett objekt man köpte och tog med hem.
Från början var siktet inställt på laptop vilket kvickt förändrades när kaffebryggare, perkolator och kapselbryggare stod närmare kassan dessutom finns fler affärer att kolla i n något lämpligt objekt vilket får bli om någon vecka eller 2.
Efter uppackning av produkten blev det  genomgång av bruksanvisning därefter sedvanlig sköljning av apparaten.
Glatt förvånad upptäckte man kartongen med medföljande "smakprov" i olika färger, tala om överraskning! Det hade man aldrig förväntat sig 😀
Efter 2 rengöringssköljningar blev det dacks (dags/dax) för en av kapslarna och Voila! Ut kom friskt, fräscht och uppfriskande kaffe som smaksattes och avnjöts. Så hade man 1 alternativ till perkolator även fastän kapslar kan vara dyr men vad är inte i inflationens spår?
När man gjorde sig kvitt förra kapsel bryggaren trodde man att det aldrig skulle bli någon fler, men så dök denna pjäs upp och då var det svårt att stå emot. Sedan återstår att se hur länge den fungerar till avkalkning blir nödvändigt. Skillnaden är dock att när man ägde Tassimo bryggaren hade man inget alternativ utan helt och enbart den att få tillgång till kaffe. Denna Nespresso bryggare blir 1 alternativ till traditionella perkulatorer liten och stor. Cannabis. 👌👍☕😀💪

torsdag 23 juni 2022

Hällsikes Torsdag!

Löste ut bilen i morse passade på att köpa lite trams, nåt för halva priset som inte passar bilen och något för reservnyckel till bilen.
98 oktan per liter just idag. Cirkus Sverige på riksomfattande turné när alla ska drabbas av fjollträsk som kalvat i diket och hamnat på sne upp och ner!
För 2 år sedan fick man motsvarande 1 och 1 halv tank bränsle renare och bättre.
När befintliga mobilen är på upphällningen är det dacks att skaffa något bättre har haft LGK8 i 4-5 år så den har nog snart gjort sitt åtminstone håller batteriets 2400 mah inte länge likaså K9 har lika litet batteri samt delvis kraschat display glas. Blir intressant att utforska kommande (så småningom) nya mobiltelefonen, dess funktioner och innovationer. Första gången på 9 år man satsar på nytt. 10000 mah batteri är alltid rätt.
Blev törstig så några flaskor dryck 2 läske och 1 kolsyrat vatten jordgubb melon blir bra på jobbet. Fann dessutom de nedan varav 1 man aldrig provat medan andra man använt sig av.
Trist när bilen inte var klar, bränsleläckaget kvarstod så man fick köra tillbaka bilen för åtgärder! Dålig reklam för bilverkstad. Cannabis.

tisdag 21 juni 2022

Ibland Är Det Nödvändigt!

När allt kommer omkring betyder mängder ingenting. Beställde i söndags ett paket som fanns att hämta idag 17:28.
Intressant läsning på förpackningars baksida, där information av olika slag  framgår som eventuella QR koder och liknande!

Det är allra första gången någonsin man beställt chokladkakor 🍫 av denna kvantitet närmare bestämt 10 stycken. Det var av nödvändiga skäl för att klara sig t.o.m. torsdag. Upptäckte att en av kakorna Vivani är något så ovanligt som kok choklad att göra typ någon sås eller liknande av. Gissar att det är sån man kan göra eget godis av.
Visst har man saknat hampafrön till frukost och Agavesirap höll på att ta slut och just denna sort är extra bra! Sedan blev det liten burk Ceylon kanel och till sist den utsökta påsen med candy mix som pricken över i.
Fotade baksidan av påsen för att kunna läsa texten som tyvärr är för liten! Cannabis.