fredag 24 juni 2022

Jobbat på Midsommarafton!

Vilken eländig dag! Bussar med idiot tidtabeller!!! Nåja, tack vare pålitlig  medarbetare tog man sig dit. Körde igång maskinerna med material. Fastän man vet att allt är förlust när allt kommer omkring för borta för 35 år sedan är de gamla goda tiderna när livet var spännande, givande och intressant!
Vid lämplig tidpunkt blev det liten åktur till Media Markt där man efter lite trevande letande fann ett objekt man köpte och tog med hem.
Från början var siktet inställt på laptop vilket kvickt förändrades när kaffebryggare, perkolator och kapselbryggare stod närmare kassan dessutom finns fler affärer att kolla i n något lämpligt objekt vilket får bli om någon vecka eller 2.
Efter uppackning av produkten blev det  genomgång av bruksanvisning därefter sedvanlig sköljning av apparaten.
Glatt förvånad upptäckte man kartongen med medföljande "smakprov" i olika färger, tala om överraskning! Det hade man aldrig förväntat sig 😀
Efter 2 rengöringssköljningar blev det dacks (dags/dax) för en av kapslarna och Voila! Ut kom friskt, fräscht och uppfriskande kaffe som smaksattes och avnjöts. Så hade man 1 alternativ till perkolator även fastän kapslar kan vara dyr men vad är inte i inflationens spår?
När man gjorde sig kvitt förra kapsel bryggaren trodde man att det aldrig skulle bli någon fler, men så dök denna pjäs upp och då var det svårt att stå emot. Sedan återstår att se hur länge den fungerar till avkalkning blir nödvändigt. Skillnaden är dock att när man ägde Tassimo bryggaren hade man inget alternativ utan helt och enbart den att få tillgång till kaffe. Denna Nespresso bryggare blir 1 alternativ till traditionella perkulatorer liten och stor. Cannabis. 👌👍☕😀💪

2 kommentarer:

  1. Resor bort? Inte en chans! "Hälsa på bekanta, släktingar, sen kväll på krogen, festival, sport/idrott" antagligen inte när man var, är och förblir ANTISOCIAL! Sedan 36 år tillbaka för något "flockdjur" är man inte men pank har man varit hela livet fram till senaste året när ekonomin ser ut att funka drägligt och det är elementärt väsentligt.

    SvaraRadera
  2. Alltid positivt när kulorna räcker till istället för att starta semester på noll och sluta semester på noll, allt förblir ett ondskans snurrande hjul och allt var, är och förblir ondskans elits permanenta fel! Den kapselbryggaren är avsedd för kapitalismen de som vältrar sig i kronors miljarder och spenderar miljarder skattekronor till egna egoistiska intressen! Att en blå grovarbetare skulle ha råd med en sån är förvånande men sant. Däremot lär annat gå åt hällsike på sikt och tids nog dyker problem upp. Ingen avundsjuka bara konkret faktum.

    SvaraRadera