lördag 25 juni 2022

Märkligt Samtidigt Förklarligt

Var och handlade och frysdisken stod tom med haveri stått cirka 2 veckor. Fick i alla fall tag på lite livsmedel för kommande arbetsvecka.
Ser lovande ut. Detta är halvsats för veckan kanske övre för helgen.
standarddryck nyttig och god!
Soygurt bättre för hälsan (antagligen) och
musli samt skalade hampafrön ger en bra start på dagen med energi och näring åtminstone för en som för hjärtat tvingas konsumera skadeciner!
Gott tillskott utan biverkningar!

Man mår bra av vegetariskt och veganskt. Får okulera om andra butiken har något lämpligt att tjackidacka i eftermiddag kväll. För närvarande är det + alldeles för många grader! Cannabis.

Uppdatering

Naturligtvis blev man tvungen att komplettera genom handling från andra butiken. Vilket blev följande livsmedel.
Plantbaserade bullar som burgare, pytt i panna och något personligen helt nytt
SÅ ÄR DET I ETT FORTSATT LIV.
Krispiga klimpar när de tyvärr inte hade de utsökta plantbaserade burgarna.
Blir intressant att tillaga dessa till lunch eller middag. Naturligtvis kämpar man i motvind gällande livsmedel mot butikers frekventa slöhet att inte kunna ta hem mycket mer än det lilla som finns tillgängligt men men. (fortsättning följer)

2 kommentarer:

  1. Tyvärr föreligger nog att fler upptäckt fördelarna och nyttigheten med vegetariskt och veganskt i kombination med leverans svårigheter och som i detta fall kvarstående frysdiskhaveri vilket utgör hot mot de mängder som skulle fått plats i frysdisken. Ser ändå hyfsat ut så man kan klara sig någon vecka lite drygt. Fauxie Lardy dardy.

    SvaraRadera
  2. Att sällan "beställa" färdiglagad mat typ meal, pizza och liknande har nog räddat den personliga ekonomin tillsammans med kommunalt färdmedel istället för eget fordon, även om det medfört utmaningar, komplikationer som tidsfördröjningar under år 2020 och 2021. Emellertid har man sparat en del för kommande behov och bruk. Kanske har det vänt åt andra hållet så nu vill man gärna ha buffert för oförutsedda nödvändigheter och otrevliga överraskningar. Efter 15-30 år med brokigt förflutet kan det ha rätat till sig några millimeter.

    SvaraRadera