lördag 18 juni 2022

Bullfest fy hövvä lakaskalln!

Äntligen lördag! Schönnt med helger när man kunn ta itu med det man inte hinner under veckorna, grundat på tidigare smärre förändringar och permanenta hjärnskadade problembarn!
När man i måndags satt och väntade på bussen att åka hem med fick man se affischen ovan. Nu är arrangörerna hypersugna på festivaler efter 2 år av hinder pga det vi alla vet. Kan nog bli både trevligt för somliga och "utmaningar" för andra. Blir sannolikt media tillskott när många tidningar och tabloider haft mindre att skriva om.
När man var i yngre tonåren önskade man att sånt här fanns men då, 80 talet, var det enda Hultsfredsfestivalen och liknande fjärran från länet så det enda som fanns att göra var att läsa mindre bra ibland usla recensioner i pappersformat. Om man skulle åka på något evenemang idag? Absolut inte! När de besöks av festivalbesökare blandat med politiskt inriktade slagskämpar blandat med mentalt trasiga, förvirrade våldtäktsmän av alla etniciteter och all fylla blandat med dödliga droger! Cannabis.

Dessutom har man aldrig varit, är inte och kommer aldrig att bli någon festivalbesökare när de flesta arrangemang man tidigare i livet besökt har oftast gett negativ respons. Kaourka.

1 kommentar:

  1. Postcovid är mer än psykologi. Det innebär nog fler komplikationer och konsekvenser nu när somliga tackor i regeringen avfärdat viruset som lamslog en hel planet! Att drabbas enbart mentalt kan nog de flesta hantera men kroppens reaktioner och signaler sända till hjärnan kan nog bli en kraftigare "utmaning" än de flesta är van vid.

    SvaraRadera