tisdag 21 juni 2022

Ibland Är Det Nödvändigt!

När allt kommer omkring betyder mängder ingenting. Beställde i söndags ett paket som fanns att hämta idag 17:28.
Intressant läsning på förpackningars baksida, där information av olika slag  framgår som eventuella QR koder och liknande!

Det är allra första gången någonsin man beställt chokladkakor 🍫 av denna kvantitet närmare bestämt 10 stycken. Det var av nödvändiga skäl för att klara sig t.o.m. torsdag. Upptäckte att en av kakorna Vivani är något så ovanligt som kok choklad att göra typ någon sås eller liknande av. Gissar att det är sån man kan göra eget godis av.
Visst har man saknat hampafrön till frukost och Agavesirap höll på att ta slut och just denna sort är extra bra! Sedan blev det liten burk Ceylon kanel och till sist den utsökta påsen med candy mix som pricken över i.
Fotade baksidan av påsen för att kunna läsa texten som tyvärr är för liten! Cannabis.

3 kommentarer:

  1. Känns drygt när det är några futtiga dagar innan ersättningen. Hade ingen annan anledning att beställa än att man skulle bli utan den fantastiska Agavesirap så det blev komplettering med hampafrön, kanel till gröt och lilla godispåsen.

    SvaraRadera
  2. Aldrig fel atr kunna ta med som alternativt komplement till jobbet när läget är kraftigt kärvt! Samtliga kakor är vegan och glutenfria vilket gör att de inte innehåller massa färgämnen, mängder av E nummer och konstgjorda tillsatser likt traditionella chokladkakor 🍫 från livsmedelsbutiker. Det mesta veganskt är bra mycket är dessutom glutenfritt. Trist att inga närliggande butiker vågar ta hem dem 😟

    SvaraRadera
  3. Nackdelen är näe man har diabetes typ 2, hjärtsvikt och tar skadeciner så blir kombo kollision i magen vilket det blev! Sämsta konkret var att återkomma till jobbet förra året! Sämre blev det i år tyvärr. Kanske får det någon lösning framöver det vet man aldrig.

    SvaraRadera