torsdag 9 juni 2022

När Riktigt Kaffe Är Det Enda Som Är Viktigt!

Visst vet de flesta ett företags slogan. Vet de (företaget) även att rätt sorts blandning är än viktigare? Troligtvis mindre sannolikt.
Vad ska man med helautomatiska maskiner till när Mokabryggare är att föredra? Friskt och svalt vatten i behållaren, utmärkt kaffe och/eller espressopulver i filterhållaren och på toppen pannan.
Personlig uppskattning är 2 mått espresso av hittills personligen bästa kvalitet mixad med 2 mått kaffe
av personligen yttersta arom och kvalitet
Bryggs på strax över medelvärme och smakförstärkare som tillsats är valfritt.
Resultatet blir en förförisk, rejäl, lockande, härlig, ärlig och utsökt delikat dryck för klart uppvaknande och njuta av lugna stunder gör man automatiskt! 😋 Cannabis.
Är man märkesinriktad finns bryggaren för hälften mängd Dvs 1 mått av vardera och likaså smakförstärkare och tillsats (barista av valfri sort). När man köpte bryggarna köptes den lilla först som var dyrare än den stora. Allt är en smaksak för inbitna espresso eller kaffe älskare.

1 kommentar:

  1. Dyra droppar men ack så prisvärda droppar för den personliga smakens skull och affektionsvärdet står högt i kurs! Gratis snyltare nöjer sig med brunfärgat vatten och svaga ljusrost, mellanrost och likt varmt vatten från automaters kopparledningar torrmjölk och sockerbitar bara det är arom och sällan mer! Människor som värdesätter espresso och riktigt kaffe utför som ovan och däremellan utsökt mörkrost med styrka och smak!

    Även om vi i dessa tider av inflation och krympflation kan få sämre tillgång till vad som förr kallades det svarta guldet så faller man aldrig för gratis produkter utan betalar och njuter! Jodå så skall det vara.

    SvaraRadera