söndag 5 juni 2022

Snart Måste Det Vända!

Knappast innan årets slut. Så tillvida inget händer som världskrig, sabotage #2 när sabotage #1 var Corona! Framtaget och spritt för kapitalismen!
Manipulerat drivmedel för sabotagets skull och sedermera destruktion av alla fordon som kräver flytande drivmedel för hyperintensiv försäljning av i första nivå manuellt styrda elfordon för att övertas av digitala robotmanövrerade ekipage. Hemska framtid!
Det gäller att välja noggrant med största omsorg annars riskerar man att förlora mot begränsad budget. Såg sådant som bara förra året 2021 såldes för 12-15 kronor förpackningen stigit till nästan 20 kronor förpackningen! Kapitalismen vinner när utslagna en efter en försvinner.
Tändare som måste ha köpts före 2010 med tanke på koppartrådslinje telefon nummer. Efter 2015 fanns nog webbplatsen, e-post och eventuellt mobilnummer.
Större del av samlingen tändare man samlat på sig under åren 1990-2013 eller nåt. Man har även skänkt bort en hel del till olika typer. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Det känns som att fordonet .vars tomgång varierar från normal till låg är en om än märklig men jämförelse med hälsotillstånd hos undertecknad. Sannolikt är kärnan i problemet manipulerat drivmedel i kombination med ej synbara miljöförändringar med tillägg av syre bortfall och andra förändrade förhållanden i samspel med kondenserade gifter. Även om undertecknads hälsotillstånd förbyttes över något dygn har fordonets kondition avvecklats avsevärt för att inte uttrycka horribelt katastrofalt.

    SvaraRadera