måndag 13 juni 2022

Kallelse Sjukhuset

Kontroll. Först receptionen sedan laboratoriemedicin, sedan vid incheck.
Så retur till receptionen med svar att man redan var incheckad! sedan blev det mottagningen. Efter besök blev det raka spåret till apoteket för att hämta ut de  saknade medicinerna.
Dyra och man fick medvetenhet om stöldbegärlighet.
Något för studenter, festivalsugna och de arbetslösa kanske.
En av de bästa dekalerna hittills!
I väntan på hemfärd med bussen 🚌
Efter många provningar, "felsök" samt över något dygn så vandrar laddningsindikator till gamla (5 år) hjälpstart Hamron. Måste ha blivit hel del fukt och kondens i bagaget på bilen när man annars alltid har den i kupén! Total urladdning hade nog del i det hela. Cannabis

1 kommentar:

  1. Knepigt när desinformation snarare än information går fram men så är det oftast på sjukhus tur att det gick väl trots allt skönt att få tag på mediciner så att man klarar sig ett tag framöver trist bara med biverkningar men det gäller även receptfria dito som bekant. Utfyllnadskemikalier tar död på över 200.000 människor per år i USA! Även om Oxycontin (något man aldrig hört talas om tidigare) skördat 500.000 människors liv i USA. Läste att drogen är halvsyntetisk och röks i foliebitar. Tragiskt när CANNABIS är naturprodukt och aldrig har skördat några liv alls! Alltså endast Cannabis UTAN tillsatser som tobak, giftet alkohol och andrs syntetiska substanser.

    SvaraRadera