söndag 5 juni 2022

Söndagstankar Vankar Bankar

Söndag sönderdag för de som bubbelskum intagit eller starkare med eller utan torkning av det känsligaste.
Gjorde slag i saken och stekte den tidigare inhandlade korvbiten, fördel att kunna tillaga på medelvärme och förbluffande smaker likt falukorv kanske godare ändå. Enda animaliska ämne producenter inte kunde vara utan var äggvita i övrigt var det okej.
Innehållsförteckning och näringsvärden
Svårfotograferad därav bild nummer två.
Slutligen fanns de där så för att täcka veckans lunch delvis köptes tre förpackningar sedan blir det varierat övriga dagar. Mazariner är mest goda och har blivit lite standard att inhandla. Sojaprotein funkar dels att dricka rent men även som komplement till kaffe och espresso! Mejeriprodukter är helt ersatt med sojadryck, mandeldryck och ris samt ibland kokosdryck.
Kändes tomt i magsäcken när man bara druckit kaffe och espresso på morgonen så en rostbiff baguette satt gott kolsyrat vatten av för närvarande bästa sort är bra sojadryck nödvändigt liksom chokladdryck. Nyponsoppa är välkommet komplement, måltidsdryck för kommande vecka liksom citrusdryck och mangodryck färdigblandade. Tonfisk men glömde ost till kvällens middag. Måltidsdryck Lingon läskande, förförisk och supergod! Hellre 2 stycken 1,5 liters än 24 stycken 33 cl burkar i karta som bara blir otympligt att bära samt mer till kasse.
En tändare man köpte för många år sedan jodå den funkar! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Så de försöker dribbla fram och tillbaka hit och dit sidledes diagonalt ovalt svalt regionalt vertikalt horisontellt magnetfält i tält när ingen har minsta procent av promille förtroende väntar var allt ska landa då blanda Amanda i Uganda tackornas kemi och plötsligt imploderar helhetstänkandet i en enda sfär av illusion. Luftkonstruktion i miljö intuition och ett två tre så försvann ja sa Vanja. Krypterat kodat klsrt en kan dechiffrera den enda kristall smart.

    SvaraRadera