söndag 26 juni 2022

Önskemål Det Förblir Tills De Uppfyllts!

Att äta nyttigt, hälsosamt utgör funktion för stunden, dagen, veckan, månaden.
Något man önskar är att butiker oavsett politiska situationer, temporära missförhållanden och inflation inte satsar fel utan gärna tillåter större förpackningar så att även familjer kan ta del av allt det goda som finns på marknaden.
Den har man säkert passerat men i ögonvrån sett. Tids nog blir någon förpackning inköpt.
Idag ser det ut som att marknaden för alternativ exploderat och svämmar över medan butiker verkar tro på chark och mejerimarknadens återkomst. Med upplysningar och information kommer förhoppningsvis många butiker tvingas "sadla om" likt många företag gjorde år 2020 och framåt. Efterfrågan är alltid prio!
Den förpackningen har man sällan eller aldrig sett! Hade varit bra att ha i kylskåpet som komplement till övrigt.
Kokos har ökat i popularitet jämfört med när man själv började handla produkterna. Rena explosionen och det är klart: läkemedel har stor bidragande orsak att chark och mejeriprodukter kan orsaka förstärkningar av oönskade effekter i kombination, då kan plant och växtbaserade livsmedel ge lindring istället vilket de allra flesta strävar efter. Irriterad tarm i kombination med livets olika svårigheter är för åtskilliga människor och djur en alldeles för stor ibland omöjlig utmaning vilken helst undanbedes. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Trist när en av butikerna inte hörsammar förfrågningar utan kör eget spår även om det finns faktorer som påverkar har den butiken haft chans till förbättringar men istället valt att neka och ignorera kunder. Det innebär i förlängningen att kunder väljer andra butiker i stan vilket blir markanta skillnader i kundkrets.

    SvaraRadera