måndag 6 juni 2022

Nationaldagen Jobb

Visst är det så. Vad fick man då se i morse? Jo något som fick en att reagera.
Luftballong eller typ av farkost.
Före klockan 07:00 gled över vidderna.
Samma lokal och entré men för cirka 2 år sedan och så lagom och bra erbjudanden!
Idag finns annan skyltning och borta är den butiken som under flera år haft bra erbjudanden och lämpliga priser!
Naturligtvis är orsakerna många varför den valde att upphöra, och ingen sista handling fick man där göra! Så typiskt men en kanske främsta orsak var pandemin och dess gigantiska påverkan på butiker av den typ som MM var.
Trevliga motiv som visar lite nostalgi
När nu nationaldagen nalkas detta olyckliga år 2022! Olycklig i många hänseenden avseende många människors levnad och överlevnad.
Den naturliga delen som avslutar just detta inlägg utan pålägg. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Var på jobbet strax innan 7:00 och det mesta var gjort som klart strax innan 15:00 när man lämnade för dagen och åkte bilen hem. Det är väl några timmar kvar på nationaldagen men för väldigt länge sedan har man av naturliga skäl slutat att bry sig! Tidigare år med start cirka 1997 eller nåt var man inte på något jobb utan firade dagen i all ensamhet och så skedde fram till 2000 talet när man insåg ett och annat men för den delen hade man framme ett som annat som utgjorde personligt firande.

    När man är ensam gör man vad som faller en in. Minns att något år togs någon religiös helgdag bort för att kunna göras om till nationaldag! Somliga kapitalistiska skampålar borde ha fått vad de förtjänade och själva nationaldagen borde ha varit obligatoriskt fridlyst från stenåldern då hade de imbecilla haft än mindre att glappa gapena över.

    SvaraRadera