tisdag 28 juni 2022

Ny Mobil Nytt Objekt

Hämtade på utlämningsstället, den nya mobiltelefonen. En i raden att utforska kommande helg och framåt när tid infinner sig trots veckor av långledighet.
Någon centimeter längre än LG K8, någon centimeter tjock men det bästa av allt 10050 mah batteri! Intressant med nya obeprövade modeller när många andra köper det de känner till. Det får stå för deras val!
Ser riktigt lovande ut och tids nog händer det nog att det är den huvudsakliga mobiltelefon man kommer att ha framöver ett par år. Cannabis.

Kortare inlägg enklare att läsa och studera än långrandiga som ändå inte tillför undertecknad eller eventuell fluktare av nyfikenhet.

2 kommentarer:

  1. Får väl okulera vad den blir att använda till men sannolikt någonting eventuellt. Annars kan man alltid spara den i dess förpackning tills de där gått i graven eller bara upphört existera!

    SvaraRadera
  2. Ser ut som en riktig mobiltelefon till skillnad ifrån de bleka kopior samtliga föregångare har varit. Någon gång får man ta smällen med dyrare objekt för att komma åt något som kanske varar längre. Kausus i klistret.

    SvaraRadera