onsdag 28 februari 2024

Ondsdag 28 Februari (Värk!)

Kände en hel del malande värk i höger knä och neråt. Föga förvånande när man är den på jobbet som utför mest. Så är det.
Man undrar varför lakrits? Är Melon så svag och knappt märkbar att de tvingas använda smakförstärkare lakrits? De fungerar tillfredsställande även om prillorna känns hårda och kanske inte utgör mer än utfyllnad? Det återstår att se.
Kände för utsökt glass vilket är den det är flest av på bilden. Den till vänster är någon nyhet för i år. De 4 lika har en klar förförisk smak av julens höjdpunkt Knäck! Om man bortser från julmaten, tillbehör och julmust. Man kan lugnt kalla hela glassen året runt knäck.
Naturligtvis har man snaskat i sig en av vardera. Citron kräm och knäck satt helt rätt när allt kommer omkring.
Dyraste är det men närmast och det är det som räknas. Can a biz tro.
 
Man är slut på kvällskvisten sedan säger de icke-brydda arrogant "man har ett liv utanför arbetet" samma svinträck i nästa runda "så länge arbetet tillåter". Inte det minsta förvånande att man önskar dem alla...mmm, just det.
Utfyllnadsbild 2

tisdag 27 februari 2024

Ja! Där Satt Den! Men Va Fan!?

Fick beställningen idag till skillnad från i mitten på januari när det uteblev!
Hur bra en vitamin än är, är priset viktigare och när sådana fantasipriser presenteras står man enkelt över!
Hade det rört sig om 300 kapslar är det prisvärt, men detta är rena ockret!!! Finns möe billigare oavsett med högre IE. Detta är ocker och inget annat!
Liksom detta, 31.20kr vid beställning medan 49 kronor hos kapitalist byrån!!! Rena rånet. Can a biz tro.

måndag 26 februari 2024

Måndag 26 Februari

Och man hittade något intressant i disken hos Pressbyrån. Det har gått perioder sedan man fann intressanta produkter att köpa men just i eftermiddag fanns det.
De som främst är ute efter billigt kan känna sig blåsta för den var knappast billig i synnerhet inte i den fortsatta inflationen (ibland rena ocker). Man vill ju överleva så ibland för att få variation köper man färdiga maträtter även om det är ytterst sällan det händer.
Fann något personligen nytt. Ja, knappast baguette men dels ostbaguette helt charkfri! Kan bli intressant att se hur den smakar bra eller mindre bra. Upptäckte Pressbyrån på förpackningens etikett vilket man aldrig tidigare gjort.
Upptäckte igår söndag när man kollade upp den gamla externa hårddisken att man fotat av kvitton redan för 10 år sedan och även längre tillbaka. Fann också något man helt hade glömt bort. Det fanns en Pdf fil eller snarare 2.
Fantastisk information även om man kände till mycket av informationen fanns en hel del som definitivt var nytt.
Det är första diagnosen man har! Så ifall man skulle få tag på svenska översättningen hade det blivit ytterligare dokument samling. Can a biz tro.
Hade man läst boken vid tidpunkten när man laddade ner filerna är det inte helt omöjligt att man kanske hade kunnat undvika att drabbas av förmaksflimmer och svår hjärtsvikt. Nåja, de finns antagligen kvar för framtiden.

söndag 25 februari 2024

Söndag 25 Februari (Välgjort)

Söndag och man var och handlade när givna alternativet förblir uteslutet pga rådande omständigheter!
Fick tag på vad Willys tycks vägra att ta hem! Vegoburgare 11 port och man överväger starkt att skita i resan till den sämre butiken när de låter begränsa utbudet utan giltig orsak! Visst är det nytt recept där något ämne är inkluderat vilket märks klart och tydligt på doften när man steker dem! Kan vara trevligt med förnyelse istället för likt mb hävdar "varför förändra ett vinnande koncept?" 
När man fyllde förödelsedag blev det ingen tårta utan man nöjde sig med 1  utsökt lunch och semla som 2 presenter ej förväntade. Då passar man nu på med 2 supergoda bakelser med glasserad banan 🍌 i mitten 😋
📷 Moto G31 red HP Probook

Enorma sockerbomber men ursäkten blir att det är ytterst sällan man köper sånt.
📷 Moto G31 red HP Probook

Mer ofta köper man glutenfria mazariner däremot är även det sällan köpt när livsmedel är bestående prio 1.
📷 Moto G31 red HP Probook

De råkade ha favoriten så det blev 4 stycken brynt smör och 2 är uppätna.
Limstift är nödvändigt ur flertalet perspektiv! Därmed blev det 2 stycken sådana samt även lite mer livsmedel som inte tagits med på bild, syns dock på kvittot. Can a biz tro.
Biffarna är utsökta komplement liksom de sparade klimparna och vego schnitzlarna som fiskfria pinnar. Pärsallad har blivit en standard till vegoburgare. Man gör vad man kan för att på sikt förbättra hälsan och då är en del i helheten livsmedel.
Kort livslängd? Antagligen förra spelaren höll minst 10 år (antagligen) men allt nu är producerat för begränsad hållbarhet vilket man märker på bilen och dess reservdelar tyvärr 😡.
CD spelaren med Mp3 funktion tenderar att misslyckas spela innehållet på CD-R skivorna man ganska nyss har bränt så det blir att köpa en ersättare på sikt.
Man funderar på den spelaren, det väsentliga är att det är funktion för Mp3!

Dock befarar man att ondskans år fortsätter sin turne och att Murphys lag har kommit för att stanna permanent!

lördag 24 februari 2024

Helg Skönt! dock Det Mesta Suger!!!

Man kan bli knäpp(are) för betydligt mindre men samtidigt får man omvärdera vad man tröttnar på och finner hopplöst.
Då fungerade bilen hyfsat bra och man tog sig dit man avsåg problemen har dock (föga förvånande) tendenser att avlösa varandra. Som tur är tvingas man inte använda bilen till/från jobbet.
I onsdags kväll gick man för att hämta bilen från verkstaden, först sopa av snön sedan skrapa is från rutorna för att sedan starta fordonet och åka på en provtur där man reflekterade bristerna det sämsta
upptäcktes med drivmedelsläckage!!!
Ändå hade man lämnat första kravet på åtgärd men tydligen gick det inte fram. Det blev retur till verkstaden för åtgärd vilket kanske sker till veckan (med ytterligare utgifter som grädde på moset!)
Skulle göra beställning med kortbetalning men det gick åt Usa (hellwitte!) 3 gånger så då fick det bli alternativ 2. Dynga!😡
Tack och lov! Att nånting fungerar desto bättre. Tvättade på förmiddan och maskinen fungerar bra, tvättar, centrifugerar, tar iofs över 3 timmar men helgtid har man ingen tidsgräns!
och det bästa: man slipper försöka boka tid i en semi frekvent fullbokad tvättstuga där man tidigare tvingats köra 95°c program innan man kunde tvätta sitt eget tvättgods! Det var värt strax över 4000 kronor maskinen kostade.
Fritt översatt: det är en skam att mänskligheten inte kan kommunicera med varandra... Bilden är hämtad från en herrtidning (Hustler?) någon gång på 90 talet och beskriver ett problem som än idag får förödande konsekvenser!
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook

När baksidan var denna bild måste det ha tillhört något helt annat Magazine. Antagligen något av följande...
eller varför inte den här!?
Året 2012 var det både inspirerande och utvecklande, man hade väl ingen direkt aning vad dessa magasin innehöll men de hade lockande konvolut liksom var prisvärda när man tidigare hade använt andra olika magasins sidor för att skapa egna CD foldrar utifrån vad man hittade och detta istället för handskrivna foldrar som blanka, trista inlägg. Oftast lyckades man skapa det säregna som skiljde sig från allt annat massproducerat. Can a biz tro.