lördag 17 februari 2024

Lördagskväll 17 Februari

Man känner att det inte stämmer riktigt i kroppen och definitivt inte i knoppen! Med värden som dessa följande knappast märkligt.
Blodtryck 112/72 86 i puls kan knappast vara hälsosamt. Ändå har det blivit lunch och middag vilket inte har blivit varje dag när livsmedel sinar i kylskåpet och man springer inte till affären i sämsta tänkbara snöstorm precis.
Gjorde korttids sockertest och det visade sig vara ofattbart högt, har upplevt hög blodsockernivå en gång tidigare år 2012 då hade man glömt medicinen hemma varvid nivån blev 11.2 och man hade ett fladdrande i kroppens organ på ett sätt som är svårförklarligt. Tack och lov har man mediciner som hjälper hjärtat annars hade det nog varit ganska kört. Can a biz tro.

Man vet kanske grundläggande orsaker till befintliga hälsotillståndet och förhoppningsvis rätar det upp sig till imorgon men det känns snurrigt och man känner sig omtöcknad vilket man gjort åtskilliga gånger tidigare i livet utan att ha vetat vad det har varit! Ingen kan någonsin förstå vad man upplever och tvingas genomlida när man har den diagnos man har, medan det finns simulanter som gör sitt värsta för att få tröst eller vad det nu kan vara. Det suger värre än man orkar med därmed exkluderas dessa parasiter omgående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar