tisdag 13 februari 2024

Kylan Håller i Sig...13 Februari

Som sagt kylan håller i sig och igår visade termometern -27°C och det drar vid balkongdörren inte mycket men ändå fullt märkbart pga kass list vid låsningen.
Beställningen hämtade man förra veckan (måndag) och äntligen har man nästan det man behövde bra tvättmedel! Bl a
Kände att det var dags att göra något bra så man lossade etiketter från förpackningen, klistrade fast på A4 ark och scannade Arket. Tycker personligen att det blev ganska skapligt ändå. Lättare att läsa texten. De andra produkterna.
Fast tvål helt underbar personligen. Dryg vilket gör att den räcker länge och den är helt fantastisk med ljuvlig doft som välgörande för händerna!
Shampo överlägset bra, duger till undertecknad i alla fulla fall. Innehåller bl a Hyaluronsyra som är bra för håret.
Duschtvål ej provad ännu när man fortfarande har kvar av Cocos duschtvålen kan bli intressant när denna tas i bruk. Spännande att prova nytt.
Kopiöst löddrande och skummande diskmedel för handdisk! Frisk doft.
När sortiment (från företaget) är magert och det byts för mycket från det man vill ha till onödigt finns sällan många alternativ! Uppskattar denna chokladkaka och den är bra som fungerar i kistan vilket blir återkommande i beställningen.
Väldigt förföriskt god och välsmakande lagom tunn vit chokladkaka är ytterligare en man beställt tidigare och då fick det bli så. Vad de inte hade fick man beställa från annat postorderföretag. Så Satans typiskt!!! Silver Deo gurka tonic sedan blir det antagligen att beställa korrekt hud lotion när man inte hittar något företag som har mest exakt vad man är ute efter. Can a biz tro.
Kollade aldrig om de hade denna men vid förra beställningen hade de inte den så man tog för givet att de inte tar hem den längre! Likaså den enda man använder
Silver Deo gurka tonic och inte hade de den i butiken man sällan besöker vilket blev ett bakslag och en sju helvetes besvikelse! Naturligtvis. Med usla erfarenheter nyligen var man cyniskt skeptisk till att beställa något alls men det blev inte mindre än 4 stycken av denna roll-on när hud lotion tuben inte är helt tom och än så länge har man inte nåtts av den utlovade "återbetalning" från det företaget! Pank är man inte men man ligger inte ute med kapital hur som helst.
Bonusbild på undertecknad (2019/20) citat från låt av Eddie Meduza "naj naj inde maj naj naj ende jau" minns inte låtens namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar