måndag 19 februari 2024

Måndag 19 Februari (Ännu Omtöcknad)

Beslöt trots allt att återvända till jobbet efter 7 dagars sjukfrånvaro. Regler är imbecillt nog regler! Nog om det eländet.
Scan: HP Deskjet 2723 Red: HP Probook.

I morse köpte man senaste numret för mars månad av det musik Magazine som kan ses på bilden ovan. Lyssnar för närvarande på medföljande CD skivan som verkligen låter skön och uppfriskande som avkopplande!
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook.

Sedan återstår att se om det är något läsvärt innehåll förutom Talking Heads och jodå Phosphorescent vars låt "song for Zula" från 2013 som man älskar sedan 2023! Finns i en artikel sedan verkar det vara en hel del annat intressant. Det blir nog bra helg läsning tillsammans med
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook.

Numret av modern psykologi man köpte härom sistens "barn" numret. Skivan låter för jävla bra! Kommer att bli någon bra CD-R disk framöver när man fått ihop tillräckligt många. Musik är näring för själen för de som älskat musik sedan barnsben. Naturligtvis blir det väl sällan billigt att köpa dessa musik Magazine men man köper inte heller varje nummer somliga står man över.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook.

Dessa musik Magazine kostade hälften per styck för 10-12 år sedan vilket man har på bilder man tog på den tiden vilket kan ses som lite av att man ofrivilligt dokumenterat vilket är personligen intressant! På den tiden hette det "pressat pris". Can a biz tro.
Några exempel på tidigare nummer man har haft, numera är bilderna minnen när man tvingades lämna dem till pappersåtervinningen pga utrymmesbrist för arkivering. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar