söndag 25 februari 2024

Söndag 25 Februari (Välgjort)

Söndag och man var och handlade när givna alternativet förblir uteslutet pga rådande omständigheter!
Fick tag på vad Willys tycks vägra att ta hem! Vegoburgare 11 port och man överväger starkt att skita i resan till den sämre butiken när de låter begränsa utbudet utan giltig orsak! Visst är det nytt recept där något ämne är inkluderat vilket märks klart och tydligt på doften när man steker dem! Kan vara trevligt med förnyelse istället för likt mb hävdar "varför förändra ett vinnande koncept?" 
När man fyllde förödelsedag blev det ingen tårta utan man nöjde sig med 1  utsökt lunch och semla som 2 presenter ej förväntade. Då passar man nu på med 2 supergoda bakelser med glasserad banan 🍌 i mitten 😋
📷 Moto G31 red HP Probook

Enorma sockerbomber men ursäkten blir att det är ytterst sällan man köper sånt.
📷 Moto G31 red HP Probook

Mer ofta köper man glutenfria mazariner däremot är även det sällan köpt när livsmedel är bestående prio 1.
📷 Moto G31 red HP Probook

De råkade ha favoriten så det blev 4 stycken brynt smör och 2 är uppätna.
Limstift är nödvändigt ur flertalet perspektiv! Därmed blev det 2 stycken sådana samt även lite mer livsmedel som inte tagits med på bild, syns dock på kvittot. Can a biz tro.
Biffarna är utsökta komplement liksom de sparade klimparna och vego schnitzlarna som fiskfria pinnar. Pärsallad har blivit en standard till vegoburgare. Man gör vad man kan för att på sikt förbättra hälsan och då är en del i helheten livsmedel.
Kort livslängd? Antagligen förra spelaren höll minst 10 år (antagligen) men allt nu är producerat för begränsad hållbarhet vilket man märker på bilen och dess reservdelar tyvärr 😡.
CD spelaren med Mp3 funktion tenderar att misslyckas spela innehållet på CD-R skivorna man ganska nyss har bränt så det blir att köpa en ersättare på sikt.
Man funderar på den spelaren, det väsentliga är att det är funktion för Mp3!

Dock befarar man att ondskans år fortsätter sin turne och att Murphys lag har kommit för att stanna permanent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar