måndag 5 februari 2024

Trött

Är man efter dagens agenda. Tog buss hemifrån till hälsocentralen när det är dryga biten att promenera.
Promenerade hem efter läkarbesöket gissningsvis bortåt ett stenkast (om man är en jäjwl på att kasta sten vill säga)
Söndag= sömndag vaknade tidigt ändå.
Igår (söndag) lyssnade man på den boxen minns att man köpte den hos Västerslätts loppis för 21 år sedan för någon struntsumma minns att man konverterade den till Mp3 där och då. Kopierade den och Punk voice of a generation till hörlurarnas minneskort. Förstnämnda var 100 låtar och Punk var 160 låtar där man plockat ut personligen de bästa och lagt till resten från olika skivor vilket blev totalt 160 låtar. Så nu har man en salig blandning.
Söndagens Kombi lunch middag blev en utsökt pizza + 1 ask sallad. Skönt med 4 lediga dagar i sträck. Hämtade först ut beställningen blev dock tvungen att sprätta kartongen när den var för skrymmande att få ner i väskan. Därefter blev det apoteket och lösa ut mediciner och en hel del annat.
337,74 kronor för den förpackningen. Känns som att det blir bättre successivt.
149 kronor 90 st tuggtabletter räcker 3 månader isf. Kan sitta fint tillsammans med Magnesium man köpte tidigare.
Örondroppar när man har semi frekvent klåda och rodnad i och kring öronen. Järn/C vitamin tabletter var dyra likaså örondroppar men tänkte att man satsar på hälsan. Can a biz tro.

Som tur är har man "frikort" annars hade det blivit kostsamt 2630 kronor var dessutom tvungen att köpa ny dosett och passade på att köpa gummi borstar till tänderna. Så det är ändå tur att man blivit mer ekonomisk annars hade det slutat i förtvivlan vilket man upplevt åtskilliga gånger tidigare i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar