onsdag 14 februari 2024

Pålitlighet och Opålitliga MB!

Förvånades när brevinkast var öppet och kollade vad det var, Jo påsen med innehåll man förstod vad det innehöll.
Fyra flaskor med Silver Deo gurka tonic och ÄNTLIGEN! kan man känna sig till mods för än så länge har man innehåll kvar i hud lotion (tidigare nämnts) ♥️ ja, det är 14 Februari idag och det är klart att det kan bli vad som helst men en sak är säker och det är att man älskar bär, frukter, grönsaker som jordgubbar, melon, citron, ananas, banan, blåbär, gröna vindruvor, blå vindruvor, krusbär, päron, kiwi samt granatäpple, mango och naturligtvis apelsiner, clementiner, mandariner, rabarber, smultron mfl
Gurka & Tonic klart utmärkt koncept! Sedan får man se hur det går med det övriga men man förväntar sig aldrig något numera som man gjorde som barn och blev oftast djupt besviken medan ondskans apostlar skrattade absurt vilket de gör än idag men sedan 38 år tillbaka frös man ute parasiterna och exkluderar nyanlända dito. Till den skaran hör dessa som håller tillbaka återbetalning från avbokad beställning när Early Bird misslyckades med uppdraget utan orsak. 
En av medicinerna man tar för hjärtat
Den man hade tidigare sedan ökades till
Vad det egentligen skulle ha varit bra för?
Propplösare eller blodförtunnande
Kombinerad diabetes och hjärtmedicin sedan tillkommer likt ett inkassokrav från kronofogden biverkningar som kunde ha helt undvikits! Men då hade de verksamma ämnena varit i dimension som gruskorn. Önskemål finns alltid.
Den "medicinen" är avsedd för hjärtinfarkt visserligen förebyggande men man mådde piss med den i "systemet" dessutom MAN HADE HAFT en mildare hjärtinfarkt i oktober 2020!!! Då använde man endast Metformin och ondskan Metoprolol! Hela "systemet" alltså kroppens organ var i uppror ofrivilligt vattenfylld svullna vader, fotleder och fötter!
3 December 2020 man var likt vandrande vatten...fyllt akvarium! I detta skede fattade man beslut om att prova vätskedrivande sagt och gjort! Använde under en 10 dagars period och visst gav
Det resultat! Urinerade ut volymer så när man kollade vikten hade man gått ner 15 kilo. Lyckat iofs men man förlorar järn så man hade järnbrist så det blev "påfyllning" februari 2021. Näpp, nu över till annat.
Endast en idiot beger sig ut i kylan för att frysa ifall den har liknande erfarenheter man själv har!!! Undertecknads hjärta är jämförelsevis med en V8 motor och en moped förgasare som ska förse motorn med drivmedel! Främsta skillnaden är att kroppen är ett slutet system.
Fy fan! Vad deras pjoller kan förhindra och ställa till med jäkelskap som försenade bussar och annat hellwitte. Fuck it all! Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar