söndag 11 februari 2024

Brister och Godkänt 11 Februari

Söndag och man är mer än spyless på allt som helt eller delvis avsaknar någon form av kvalitet! 🤮 Är det inte bilen så är det busshelvetet eller annat. Den Bluetooth mottagare/sändare man beställde 2022 visade sig ha för kass batterikapacitet och håller 4-5 timmar på 1 högtalare!!! Inte lögnen som framgår av bruksanvisningen. Efter 4-5 timmar lägger skiten av, då saknas 35 timmar för att den ska bli godkänd!!! KÖP ALDRIG DEN SKITEN!
Den är allt annat än smart! När batteriets kapacitet ligger på under 5000 mAh! Utan 2000 mAh helt värdelöst och ändå kör man endast från CD spelare till BT högtalare!!! Laddtid 2 timmar (1,5 timme för lång tid!) Brukstid 4-5 timmar! 35 timmar för kort användningstid!
BT snäcka värdelös drifttid inte ens 9 timmar! 10 timmar full volym är godkänt standby 40 timmar är godkänt! Dessutom Rubicson handvärmare var bra 2022 men har absolut tappat kapacitet januari 2024! 2022 blev varm på 20 sekunder nu dröjer det 10-20 minuter innan den är ljummen så nog är förbrukningstid väsentligt förkortad vilket är mest sannolikt varför den var nedsatt i pris! Fuck em all!
Är den iskall måste man värma upp den annars är risken att den inte värmer något alls. Dessutom skulle man haft 2 stycken när man har 2 händer ju 
För att texten skulle synas fick man maxa ljuset på bilden i ett redigeringsprogram klarade 40-60 minuter när den var ny.

GODKÄNDA PRODUKTER

Är de som håller kvalitet och längd. Som Bluetooth högtalare man köpte hos NetOnNet som håller batteri kapacitet länge och väl, kort laddningstid och det bästa av allt ett fantastiskt ljud!😲😄
Köpte första högtalaren juli 2019 och den fungerar utmärkt ännu 4,5 år senare!
Högtalare #2 köptes juni 2020 och är en exakt likadan högtalare bara något år yngre men precis som #1 samma prestanda, laddtid, räckvidd och fantastiska ljud! Den, Air purifier och kaffekvarnen är det bästa man köpt därifrån ifall man bortser från den fantastiska mobilen LG K8 vilken man har kvar ännu även fastän inte helt i bruk utan för annat ändamål.
Används semi frekvent och fungerar utmärkt! Liksom kaffekvarnen nedan 
Fungerar utmärkt och är bra de gånger man köper hela bönor rymmer lite mer än Bodum kvarnen.
Suverän gryta med bubblor när man kokar något helt oslagbar kvalitetsmässigt.
Den gröna finns kvar och den är jättebra till att samla upp låååång kabel med.
"Räddaren i nöden" kan man lugnt kalla denna fantastiska apparat. När man känner att det är tryck över bröstet och "stickningar" runt hjärtat kommer denna till användning och ger bra cirkulation för hjärtat vilket känns i hela kroppen.
Medan MM fanns passade man på att köpa denna vilken fungerar utmärkt åtminstone när man provat koka upp vatten i en kastrull! Tar inte många sekunder innan vattnet kokar. Man vet varför man köpte den och 2 stycken gasbehållare. Man har tänt den några gånger så att man vet att den fungerar.
En trevlig ris lykta som dekoration och lyser upp det för övrigt mörka vardagsrummet tillsammans med annan belysning. Även den från MM.
Egentligen avtappning till vintillverkning men man köpte den för andra ändamål, lämplig att använda när man fyller på vatten i akvarierna blir lämpligt så att det inte påverkar fiskar, grodor och ffa botten på akvarierna. Liknar vattenfall istället för plumsande vatten. Var visserligen dyr men väl värt det.
Har 2 stycken som fungerar som duschar för växterna man har som uppskattar luftfuktighet. Man gör vad man kan.
Suverän griptång i många olika lägen när det annars hade varit omöjligt såsom trånga utrymmen där armarna inte räcker till samt underlättar när balansen försämrats avsevärt sedan man fick diagnosen. Can a biz tro.
Det upptäckte man för några år sedan när man hade växtbaserade livsmedel tillagade i kylskåpet på jobbet. Hade det varit chark eller mejeriprodukter hade det haft markant kortare hållbarhet än det man hade som var intakt efter 1,5 vecka orörd den hållbarheten har inte chark och mejeriprodukter! Det vet man av egen erfarenhet. Däremot tipsar man aldrig vad man handlar med risken att andra skulle upptäcka det bra med växtbaserade livsmedel. När butikerna ännu begränsar utbudet på dem finns risken att man blir utan och det vill man definitivt inte!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar