lördag 17 februari 2024

Lördag 17 Februari (Omtöcknad)

Med sinande åtgång i både kylskåp och frys blev man tvungen att gå ut och handla och vad möttes man av? Jo, en folksamling som stod på Coop parkeringen och naturligtvis var det rally entusiaster i samhället som samlats där.
Upptäckte att det riggats upp storbilds-skärm när arrangörer antagligen trodde att det skulle bli större folksamling än det var! Solen sken trots vindar på upp till 7m/s var det ändå ganska behagligt ute.
När man svängde runt med kundvagnen i butiken för att få med det allra mest väsentliga såg man hyllan med tomdunkar i olika storlekar och prisklasser, 5 liters dunkar kostade 59 kronor styck. Man tänkte på hur mycket man sparar genom att ha sparat de flesta eller åtminstone tillräckligt många från tidigare år när man beställde dunkar vars innehåll var kolloidalt silver det var en jättebra produkt som man använde där och då. När dunkarna blev tom fyllde man dem med vatten en bra återanvändning vilket man gör än idag!
Inte bryr man sig om några futtiga rabatter i en f.ö ockerbutik! Det är en tillfällig nödlösning för att ha något alls hemma när bilen är på verkstan och man inte tar sig dit man ska, man måste ha bil! Det går inte att släpa flertalet blytunga flergångskassar på en buss! Can a biz tro.

Dunkarna med kolloidalt silver var betydligt fler (ca. 13-14 stycken!) men pga utrymmesbrist var man tvungen att avyttra 7-8 stycken därmed har man i dagsläget 7 stycken vattenfyllda totalt varav 2 alltid finns i kylskåpet. Friskt och gott vatten och bryggkaffet blir extra bra med väl avkylt vatten. Ibland får akvarierna ta del av det nerkylda vattnet något som verkar uppskattat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar