fredag 2 februari 2024

Allting Dyrt Samma Kvantitet 2 Februari 2024

Det kan knappast någon ha undgått att allt har stigit i pris pga inflationen. Något som däremot aldrig ökar är ersättning för utförda arbeten vilket man naturligtvis inte är ensam om tvärtom dessvärre är att skillnaderna ersättningsmässigt mellan olika arbetsplatser är gigantiskt skilda! Beställde det allra nödvändigaste dock.
Har för närvarande helt slut på tvättmedel och detta finns endast att beställa! Lider ingen nöd när det mesta är tvättat.
Den duschtvål man beställde förra året(?) Kokos och aloe vera Fanns inte i lager så då får man prova "nya grepp" kan bli intressant att se huruvida man tål den sorten.
En fast tvål som man upplever likt en dröm, löddrar friskt och underbart skonsam för händerna (och ansiktet!) Jodå, har provat och den fungerar utmärkt på såväl ansiktet som händerna!
Tack och lov! Att detta schampo finns med Hyaluronsyra ytterst välgörande för håret samt havtorn och blåbär. Godkänd.
Handdiskmedel är ett måste när man diskar allt för hand, ingen onödig diskmaskin här inte! Som ensam behöver man inte den lyxen (ännu)! Granatäpple fanns tyvärr inte men citron & lime vilken kan bli uppskattad framöver.
God som godkänd chokladkaka med Hasselnötskräm när den med hampafrön är sluttillverkad och antagligen aldrig kommer att återupptas i framtiden trist nog. Blev antagligen impopulär och därmed sluttillverkad.
Trevligt att det finns något alls öht med hampa vilken man tog när erfarenhet finns och det var läääänge sedan man beställde något från just detta företag. Can a biz tro.

Att man väljer udda produkter som aldrig återfinns i någon som helst livsmedelsbutik eller ens i schtan och än mindre i hålan man bor i, tvingas man betala betydligt högre priser för men det är det definitivt värt alla gånger! Klimat och miljöpåverkan blir Nano med dessa produkter och det utan att överdriva det allra minsta. Man uppskattar produkter man finner och när man har känslig hud och allergier har det blivit en standard att beställa vad man behöver hellre än att någonsin handla det billigaste och därmed försämra klimat och miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar