onsdag 14 februari 2024

Eftermiddags Fika Med Mera 14 Februari

Stod i valet och kvalet men visste att man behövde ny tub tandkräm och passade på att köpa lite salt lakrits samtidigt dock inte någon vätskeersättning denna gång.
Nytt alternativ till tandkräm så får man se vad det ger (eller inte).
Lite dyrare men gör den bra ifrån sig kan det vara något i alla fall trots allt.
Önskemål men inte något man fann sist.
Så unna sig något måste man göra emellanåt och det gjorde man trots att utbudet såg skraltigt magert ut! Det blev 3 bitar en bakelse och 2 cheesecake bitar
Tjockt lager hallongrädde och en klick grädde samt på toppen ett gelehallon hjärta ❤️ bakelsen till vänster på bilden 2 bitar cheesecake som var riktigt smakliga trots allt. Naturligtvis är man av naturen kräsen och inte mindre av priset att döma.
Naturligtvis har vi inflationen kvar fortfarande och man får vad man betalar för.
Tog några bilder extra vilket har blivit något av en standard sedan första mobilen. Så ett kvitto från Zettle
Som blev det billigaste men så blev det endast 3 läskedryck burkar också. Can a biz tro.
Ett av många "nerköp" man gjort var Androiden man beställde 2022. Stor fet klumpig och ohanterbar vilket gör att man måste specialhantera den. Fördelar bra intern utrymme 128 GB och batteriet på 10050 mAh men det är allt tyvärr.
Man funderar hur mycket den hade kostat med verkligt display glas likt gamla favoriten LG K8? Antagligen 15000 eller mer. Nåja, det blir ingen ny på bra länge i alla fall. Lika lite som ny "laptop". Det blir på sikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar